Πανθρακικός-Πλατανιάς 1-0

Gazzetta team
Πανθρακικός-Πλατανιάς 1-0

bet365

Ο Ντιγκινί σκόραρε για 2η συνεχόμενη αγωνιστική, αλλά αυτή την φορά το γκολ του ήταν... τρίποντο! Ο Πανθρακικός κέρδισε 1-0 τον Πλατανιά (που τέλειωσε με 9 παίκτες) και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα!

Ένα γκολ του Ντιγκινί, δύο δοκάρια και δύο αποβολές... Αυτή ήταν η σούμα στο παιχνίδι της Κομοτηνής μεταξύ του Πανθρακικού και του Πλατανιά, που βρήκε δικαίως νικητές τους γηπεδούχους με 1-0.

Άλλος μπήκε δυνατά, άλλος σκόραρε
Ο Πλατανιάς αν και φιλοξενούμενος ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, έχοντας μάλιστα με το... καλημέρα την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αλλά η μπάλα στην κεφαλιά του Αγκιλέρα βρήκε στο δοκάρι και απομακρύνθηκε. Όσο όμως περνούσε η ώρα και η βροχή δυνάμωνε στην Κομοτηνή, ο Πανθρακικός άρχιζε να βρίσκει τα... πατήματά του και να κυριαρχει στον αγωνιστικό χώρο.

Τα σουτ του Ασράκ και Τσουράκη για τους Κρητικούς βρήκαν απάντηση από τον Μπαϊκαρά αρχικά και από τον Ντιγκινί στην συνέχεια. Μάλιστα, το σουτ του Γάλλου επιθετικού στο 17' βρήκε πάνω στο σώμα του Ιτούα και κατέληξε στα δίχτυα του Ολίμπα, βάζοντας μπροστά στο σκορ του γηπεδούχους, που από εκείνο το σημείο ουσιαστικά είχαν κλείσει τον Πλατανιά στην εστία του.

Μάλιστα εκτός από τις προσπάθειες του Λαδάκη, του Τσουμάνη και του Ντιγκινί, ο Πανθρακικός είχε την μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του με τον Κάσες στο 20', αλλά το σουτ του βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και βγήκε άουτ. Παρά το παθητικό ρόλο που είχαν, οι παίκτες του Πλατανιά θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει με τον Ζιλβάν στο 40', αλλά από τα δύο μέτρα κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ, με αποτέλεσμα το 1-0 να παραμείνει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Οι αποβολές έγειραν την πλάστιγγα
Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, ο Πλατανιάς έδειχνα να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό, να καλύπτει τα κενά στο κέντρο και να ισοροπεί το παιχνίδι. Ωστόσο η αποβολή του Ιτούα στο 59' του έκοψε τη... φόρα που προσπαθούσε να πάρει. Ο Γιάννης Χριστόπουλος έριξε στο παιχνίδι τους Ζαραδούκα, Τόρες και Φιγκέιρα με στόχο να χτυπήσει στην επίθεση, χωρίς όμως να τα καταφέρει με ιδιαίτερη επιτυχία.

Μάλιστα, η αποβολή του Αγκιλέρα στο 80' έβαλε ουσιαστικά «ταφόπλακα» στις ελπίδες των φιλοξενούμενων για την ισοφάριση, παρά την πίεση που άσκησαν στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού... Έτσι το 1-0 παρέμεινε μέχρι την λέξη της αναμέτρησης.

Πανθρακικός (Μάνουελ Ρόκα): Αθανασιάδης, Μεχία, Τζανής (83' Αράμπα), Ντίγκινι, Κάσες (73' Οκάτσι), Σερφά, Εμποου, Τσουμάνης (67' Παπαγεωργίου), Μπαϊκαρά, Λαδάκης, Ποτουρίδης.

Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος): Ολίμπα, Δημήτρης, Ναζλίδης (79' Φιγκέιρα), Μπανανα, Μαχαμάτ, Νούνες, Γκόμες (67' Ζαραδούκας), Τσουράκης, Μενδρινός, Ιτούα, Αποστολόπουλος (71' Τόρες).



MVP: Σε ένα παιχνίδι που ο Πανθρακικός δεν είχε τον πρώτο του σκόρερ, τον Ίγκορ, ο Ντιγκινί κατάφερε να καλύψει την απουσία του με τον καλύτερο τρόπο. Εκτός από το γκολ που πέτυχε σε ένα καθοριστικό σημείο, αλλάζοντας την ροή του αγώνα, αποτέλεσε μία διαρκή απειλή για την εστία του Ολίμπα.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, όπου ο Πανθρακικός είχε κυριαρχούσε και είχε κλείσει τον Πλατανιά στο δικό του μισό, οι επεμβάσεις του Ολίμπα κράτησαν «ζωντανούς» τους Κρητικούς.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Ιτούα είχε συμμετοχή στις δύο φάσεις που ουσιαστικά έκριναν τον αγώνα. Στο γκολ του Πανθρακικού, η μπάλα βρήκε πάνω του, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα, ενώ στο 59' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η ΓΚΑΦΑ: Αν ο Ζιλβάν στην απίστευτη ευκαιρία που είχε στο 40ο λεπτό, έστελνε την μπάλα στα δίχτυα, ενδεχομένως να είχε αλλάξει την ροή του παιχνιδιού, αν είχε ισοφαρίσει το ματς για τους Κρητικούς.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Μαντάκης ήταν σωστός σε όλες του τις αποφάσεις. Και στις δύο αποβολές των παικτών του Πλατανιά, του Ιτούα και του Αγκιλέρα, έπραξε σωστα δίνοντας κίτρινη και κόκκινη κάρτα αντίστοιχα.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Το παιχνίδι κρίθηκε στην αποφασιστικότητα των παικτών του Πανθρακικού και στις αποβολές του Πλατανιά, οι οποίες «έκοψαν» τους Κρητικούς πάνω που είχαν ισοροπήσει το ματς.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα