Λούκα: «Θέλω να μείνω»
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην Κρισιούμα μέχρι το τέλος του συμβολαίου του, εξέφρασε ο Λούκα.
Ο Βραζιλιάνος που είναι εκ των ποδοσφαιριστών που τσέκαρε και ξεχώρισε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στη Βραζιλία, ρωτήθηκε για το μέλλον του από τη «Noticias do Dia» και εξήγησε: «Θα ήθελα να μείνω στην ομάδα. Έχω ζήσει πολύ ωραίες στιγμές εδώ. Θέλω να τελειώσω το συμβόλαιό μου. Η Κρουζέιρο έχει το 33% σε περίπτωση μεταπώλησής μου, αλλά το συμβόλαιό μου είναι εδώ και θα δούμε τι θα συμβεί. Σκοπεύω να μείνω μέχρι το τέλος του».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
