Προβάδισμα Μπενίτες για ΠΑΟΚ (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Προβάδισμα Μπενίτες για ΠΑΟΚ (pics)

bet365

O Mίτσελ αμφιταλαντεύεται για τον φορ και μία θέση στα άκρα της επίθεσης με τον Μπενίτες να έχει αποκτήσει πια ουσιαστικές πιθανότητες αλλά και το... πάνω χέρι για βασικός.

Ενδεκάδα με Ρομπέρτο, Ομάρ, Μποτία, Αμπιντάλ, Μαζουάκου, Μιλιβόγιεβιτς, Μανιάτη, Φουστέρ, Αφελάι, Τσόρι και Μπενίτες φαίνεται να ετοιμάζει για τον ΠΑΟΚ ο Ισπανός προπονητής. Σε σχηματισμό 4-2-3-1 ο Ρομπέρτο κάτω από τα γκολπόστ, δεξιά ο Ομάρ, αριστερά ο Μαζουάκου και κέντρο άμυνας με Μποτία και Αμπιντάλ, εκτός και εάν υπάρχει η... έκπληξη με τον Αυλωνίτη, όπως σας γράψαμε χθες. Στον άξονα οι Μιλιβόγιεβιτς και Μανιάτης, δεξιά ο Φουστέρ, αριστερά ο Αφελάι, επιτελικός ο Τσόρι και κορυφή ο Μπενίτες.

Για τον Παραγουανό όλα δείχνουν πως έχει αποκτήσει προβάδισμα έναντι του Μήτρογλου. Το άκρως θετικό πρόσημό του με την Κέρκυρα έκανε τον Μίτσελ να έχει ένα μεγάλο δίλημμα ως προς την θέση του φορ. O Mήτρογλου παραμένει στο... κόλπο για την ενδεκάδα αλλά όχι ως φαβορί. Επιπλέον το τεχνικό τιμ προβληματίζεται κυρίως και για την μία θέση στα άκρα. Ο Φουστέρ μοιάζει και είναι πιο σίγουρος από τον Αφελάι και ενώ υπάρχει για τα άκρα η επιλογή του Κασάμι, αυτή του Ντοσεβί αλλά και ο Φορτούνης.

Για τον Φορτούνη μάλιστα όπως έχει διαρρεύσει πως μελετήθηκε ένα πλάνο-έκπληξη. Με τον νεαρό Έλληνα να τοποθετείτε είτε αριστερά στην επίθεση είτε πίσω από τον φορ. Υπενθυμίζεται πως στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι οι εξής 18: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκες, Ντοσεβί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουάκου, Μιλιβόγιεβιτς και Μήτρογλου.

- Δείτε στην Gallery τα γραφήματα με το πιθανό ερυθρόλευκο σχήμα για τον ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα