Ανανέωσαν οι Καρέλης, Ατζαγκούν, Ντίνας στον Παναθηναϊκό

Ανανέωσαν οι Καρέλης, Ατζαγκούν, Ντίνας στον Παναθηναϊκό

Νίκος Μαρούδας
Ανανέωσαν οι Καρέλης, Ατζαγκούν, Ντίνας στον Παναθηναϊκό

bet365

Σε συμφωνία για την επέκταση των συμβολαίων τους με τον Παναθηναϊκό, ήρθαν οι Καρέλης, Ατζαγκούν και Ντίνας που θα έχουν αυξημένες απολαβές. Μέχρι το 2018 οι δύο πρώτοι, μέχρι το 2017 ο τρίτος.

Ανανεώσεων συνέχεια στον Παναθηναϊκό, με την διοίκηση του «τριφυλλιού» να έρχεται σε συμφωνία με τους Νίκο Καρέλη, Αμπντούλ Ατζαγκούν και Θανάση Ντίνα για την επέκταση των συμβολαίων τους.

Μετά λοιπόν τους Νάνο και Τριανταφυλλόπουλο, το «τριφύλλι» ήρθε σε συμφωνία και με τους Νίκο Καρέλη, Αμπντούλ Ατζαγκούν για επέκταση μέχρι το 2018 (τα συμβόλαιά τους έληγαν το 2017), ενώ το ίδιο έγινε και με τον Θανάση Ντίνα, το συμβόλαιο του οποίου έληγε το 2016 και πλέον επεκτάθηκε μέχρι το 2017. Τις επόμενες μέρες θα κληθούν να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια, τα οποία είναι μια επιβράβευση για την παρουσία τους στον Παναθηναϊκό και γι' αυτό το λόγο υπάρχουν και αυξήσεις στις απολαβές τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα