Μίλερ: «Εύχομαι να ανακάμψει η Ντόρτμουντ»

Μίλερ: «Εύχομαι να ανακάμψει η Ντόρτμουντ»

bet365

Μαθήματα ποδοσφαιρικής παιδείας από τον Μίλερ, που εύχεται να ανακάμψει άμεσα η Ντόρτμουντ, ενώ χαρακτηρίζει άδικο και... βαρετό να εκλεχθεί ξανά κορυφαίος ο Κριστιάνο.

Εντύπωση προκαλεί με τις άκρως πολιτισμένες δηλώσεις του ο Τόμας Μίλερ, που αν και ανήκει στην Μπάγερν, εύχεται να ανακάμψει άμεσα η Ντόρτμουντ. «Δεν είναι έκπληξη αυτό που μου προκαλεί η κατάσταση της Ντόρτμουντ, αλλά σοκ. Αυτό νιώθω, σαν ένας απλός παρατηρητής. Εύχομαι να ανακάμψει γιατί είναι πολύτιμη η παρουσία της στην κατηγορία» τόνισε ο διεθνής επιθετικός.

«Όλο αυτό, είναι μία ακόμα απόδειξη, πως στο ποδόσφαιρο είναι όλα πιθανά. Μία ομάδα που πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν μπορεί να τα καταφέρει στην Γερμανία και βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας. Αν και δεν είναι δικό μας θέμα αυτό, δεν μπορούμε παρά να παραδεχτούμε πως είναι... τρελό» είπε στην συνέχεια.

Παράλληλα, σχολίασε και την υποψηφιότητα το Νόιερ, μαζί με τους Κριστιάνο και Μέσι, για τον τίτλο του κορυφαίου της χρονιάς, τονίζοντας πως: «Θα ήταν άδικο, αλλά ακόμα και βαρετό, αν το βραβείο πάει πάλι στον Κριστιάνο. Ο Νόιερ που είναι μεταξύ των τριών, κατάκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ θα μπορούσε να είναι υποψήφιος και ο Ρόμπεν, που βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα