Κομπλέ στην Κέρκυρα ο Πανιώνιος

Θοδωρής Βασίλης
Κομπλέ στην Κέρκυρα ο Πανιώνιος

bet365

Για την Κέρκυρα αναχώρησε ο Πανιώνιος με τον Δημήτρη Τερεζόπουλο να υπολογίζει όλους τους παίκτες. Εξέτισε ο Σιώπης κι επιστρέφει.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για τον αγώνα με την Κέρκυρα. Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος μετά το τέλος της προπόνησης που διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές.

Στα ευχάριστα η επιστροφή του Σιώπη ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην βασική ενδεκάδα.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανιωνίου: Γιαννακόπουλος, Παπαδόπουλος, Σιώπης, Χατζηισαΐας, Παντίδος, Αργυρόπουλος, Πάνος, Μ. Γκέζος, Μητρόπουλος, Γκίνης, Σμυρλής, Κολοβός, Μπούζας, Μασούρας, Γιάννου, Ιμπαγάσα, Μπουμάλ, Φούντας, Οικονόμου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα