Ο Περέιρα ντύθηκε... Πάμπλο Γκαρσία

Ο Περέιρα ντύθηκε... Πάμπλο Γκαρσία

Gazzetta team
Ο Περέιρα ντύθηκε... Πάμπλο Γκαρσία

bet365

Τα δύο γκολ με φάουλ που έχει πετύχει ο Φακούντο Περέιρα κόντρα σε Παναθηναϊκό και Πανθρακικό, εξομοιώνουν την «επίδοση του Πάμπλο Γκαρσία τη σεζόν 2009/10.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του «Δικεφάλου» πέτυχε ένα ακόμη γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ κόντρα στην ομάδα της Θράκης, χαρίζοντας στην ομάδα του την νίκη που την κράτησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Σε συνδυασμό με το γκολ που πέτυχε πάλι με εκτέλεση φάουλ κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Λατινοαμερικανός έπιασε την «επίδοση» του Ουρουγουανού χαφ τη σεζόν 2009/10 , που είχε σκοράρει κόντρα στους ίδιους αντιπάλους με ελεύθερα χτυπήματα. Ο Γκαρσία είχε σκοράρει στις 7 Νοεμβρίου του 2009 στην Κομοτηνή και στις 21 Φεβρουαρίου στην Τούμπα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα