«3 στα 3» και πρώτος ο Άρης!

«3 στα 3» και πρώτος ο Άρης!

Gazzetta team
«3 στα 3» και πρώτος ο Άρης!

bet365

Την 3η σερί νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Άρης και με το 0-2 επί του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος, στην Καβάλα, πάτησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα!

Η ομάδα του Πάολο Κάμπος... καθάρισε το παιχνίδι από το πρώτο μέρος όπου προηγούνταν με 0-2 κάνοντας την συνέχεια τυπική διαδικασία. Μόλις στο 2΄ο Πόι έριξε την πρώτη «προειδοποιητική» βολή έχοντας δοκάρι, ενώ ο Αργεντίνος στο 23' πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ κάνοντας το 0-1 για τον Άρη. Ο Πόι από σκόρερ έγινε δημιουργός στο 43' όταν από τα δικά του πόδια ξεκίνησε η φάση στην οποία ο Καπνίδης με πλασέ έκανε το 0-2 για τους Θεσσαλονικείς! Ο Άρης δεν έριξε... ταχύτητα στην επανάληψη. Αντίθετα έπαιξε σε υψηλούς ρυθμούς και είχε ευκαιρίες και με τους Παπαδόπουλο, Πόι και Καπνίδη για ένα ακόμη μεγαλύτερο σκορ. Τελικά παρά την προσπάθεια, το γκολ δεν ήρθε και το 0-2 ήταν το τελικό σκορ. Το τρίποντο κόντρα στο Βυζάντιο ήταν το 3ο συνεχόμενο για τον Άρη στο πρωτάθλημα και τον... έστειλε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα!

ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ: Σουνουλίδης, Μεταλίδης (46΄Μουρατίδης), Κουμπρόγλου, Ελευθεριάδης (60' Φωτόπουλος), Παυλίδης, Κεφαλάς, Βλάχος, Καρλόπουλος, Μαρκόπουλος, Τσιλόγλου, Ταχναζίδης (60' Μεντής)

ΑΡΗΣ: Καρατζιοβαλής, Γκίνο, Γιαννίτσης, Λιόλιος, Φερνάντεζ, Γκόλιας, Πόι (73' Ρένια), Προβατίδης, Καπνίδης (85' Χιντασέλι), Παπαδόπουλος, Ατματσίδης (73' Ψυχογιός)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα