Πάλι στην κορυφή η Λαμία!

Πάλι στην κορυφή η Λαμία!

bet365

Σημαντικές εκτός έδρας νίκες πέτυχαν Λαμία και Ολυμπιακός Βόλου, πρώτοι βαθμοί για τον Φωστήρα, ενώ με νίκη συνέχισαν τα Χανιά. Πρώτη απώλεια για Ζάκυνθο.

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αν. Καρδίτσας - Λαμία 0-1

Ασταμάτητη η Λαμία,πέρασε και από την έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας με 1-0 και πέρασε εκ νέου στην κορυφή της βαθμολογίας, πάνω από τον Ηρακλή που έχει μεν το απόλυτο, αλλά έχει κάνει και το ρεπό του.

Η ΑΣΑ ήταν αυτή που πίεζε στα πρώτα λεπτά, χωρίς να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία. Αντίθετα, η Λαμία περίμενε και... χτύπησε την κατάλληλη στιγμή, αφού στο στο 41' ο Βασιλόγιαννης κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γιενγκά.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν και να διεκδικήσουν την ισοφάριση, ακόμα και μετά 54', όπου ο Φατιόν αντίκρισε δεύτερη κίτρινη και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσάμης, Μίχος, Νίκιτς, Στάμος (68' Παναγιωτόπουλος), Μπιτέλης (58' Γκουγκούδης), Βουτσιάς (77' Μαυριάς), Οικονόμου, Σάββας, Τζέκος, Μπουντούρης, Χατζηρίζος.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Λεάντρο, Ρεπετσάς (64' Κωστόπουλος), Φατιόν, Καμαρά, Βασιλόγιαννης, Γκούρμα (58' Μουμίν), Γιενγκά, Νεόφυτος.

Πιερικός - Ολυμπιακός Βόλου 0-1
Πολύτιμη και... επαγκελματική νίκη πέτυχε ηομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, που πέρασε από την Κατερίνη και επικράτησε του Πιερικού με 1-0. Οι «ερυθρόλευκοι» πίεζαν και είχαν πολλές ευκαιρίες, με του Κούτσι όμως να μην μπορεί να βρει δίχτυα. Ότι δεν έκανε ο Φιλανδός, όμως, το πέτυχε στο 48' ο Διαμαντόπουλος, που σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης και... απέδωσε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη.

Το τρίποντο αυτό, ήταν... βάλσαμο για τον Ολυμπιακό, που πλέον δεν έχει περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες, με την παρουσία του Κούτση στον πάγκο του, να δίνει άλλη ψυχολογία και να παίζει κι αυτή τον ρόλο της.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Μιχάλης Ζιώγας): Πατσιογεώργος, Λαμπάκης (70' Μπουζούκης), Σεντεμέντες. Ντόικιτς, Τσιάρας, Ελιομάρ (46' Κρουσταλέλης), Σταματής (55' Μανίκας), Γιαννούλης, Μυστακίδης, Σπάσιτς, Ντόσης
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Γιώργος Κούτσης): Κασμερίδης, Ζέρης, Γιαλούσης, Μακρυδημήτρης, Μαργαρίτης, Ρόκας, Μαρτίνεθ, Θέος (68' Κούτσι), Μπιτάνγκ, Μέζα (82' Χιντζίδης), Διαμαντόπουλος (89' Κορνελάτος)

Εθνικός Σερρών-Ζάκυνθος 0-0

Πρώτη απώλεια βαθμών για την Ζάκυνθο, που παρέμεινε αήττητε, στο πρωτάθλημα καθώς έμεινε στο 0-0 με τον Εθνικό Σερρών εκτός έδρας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση έχασαν κάποιες καλές στιγμές και θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί στο σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Πλαβούκος αρχικά έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι και στην συνέχεια ο Τσουβαλτσίδης σημάδεψε το αριστερό δοκάρι με αποτέλεσμα να μείνει το 0-0.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα έμεινε ίδια, με τον Εθνικό Σερρών να πιέζει και την Ζάκυνθο να μην απειλεί, με το 0-0 τελικά να μένει μέχρι τέλους...

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ (Μάκης Κατσαβάκης): Κραβαρίτης, Τσουβαλτσίδης, Πλαβούκος (78' Πάλλας), Σαββίδης (62' Κωνσταντινίδης), Κωφοκώτσιος, Τσιλούλης, Μερεσιώτης, Χατζηδημητρίου, Δέντσας (69' Ναστέφσκι), Μαρίνου, Κουκόλης.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Οικονόμου, Τσόπελας, Ουνγιαλίδης, Καλλιβωκάς, Φωτιάς, Κρτσμάρεβιτς, Λέκκας (83' Κρολ), Βαρέλα (64' Πέττας), Ευθυμιάδης, Παπαδημητρίου (90+1' Τιλιόπουλος).

Αγ. Αστέρας - Αιγινιακός 1-0
Την δεύτερη νίκη του στην σεζόν πέτυχε ο Αγροτικός Αστέρας, ο οποίος επικράτησε με 1-0 στον Εύοσμο του Αιγινιακού και αναρριχήθηκε στην βαθμολογία. Το παιχνίδι ήταν κλειστό, με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια, κάτι που κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ στο 47' με δράστη τον Μίλιτς. Οι φιλοξενούμενοι πάντως, είχαν τεράστια ευκαιρία να κλέψουν τον βαθμό, όμως ο Βοσνιάδης νίκησε τον Κουτσοσπύρο στην καλύτερη στιγμή του Αιγινιακού.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Περικλής Αμανατίδης): Βοσνιάδης, Καραντασιάδης, Καπίας, Σκλιοπίδης, Σαμουηλίδης, Γεωργιάδης, Καρακατσάνης, Πέεφ, Καθάριος, Μίλιτς, Τριανταφυλλίδης.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Tόλιος, Λιόλιος, Μπάρος, Πάβλοβιτς, Γιαζιτζόγλου, Μασάδο, Ζούρκος, Πέντα, Πόποβιτς, Κουτσοσπύρος, Καζάκης

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ερμιονίδα-Ηρακλής Ψαχνών 1-0

Η Ερμιονίδα συνέχισε την καλή της πορεία στο πρωτάθλημα της Football League, επικρατώντας του Ηρακλή Ψαχνών με 1-0.

Χωρίς νίκη εκτός έδρας έμειναν για ακόμα μια αγωνιστική οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι γνώρισαν δίκαια την ήττα και από την Ερμιονίδα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό ποιοτικά με λίγες φάσεις και κυρίως με τις δύο ομάδες να παίζουν στο χώρο του κέντρου.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ, όταν στο 56' ο Συμελίδης βρήκε τον Βλαχόπουλο και αυτός με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 68' οι νεοφώτιστοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, ωστόσο αυτό ακυρώθηκε...

Κάπως έτσι φτάσαμε στο τέλος της αναμέτρησης, με την Ερμιονίδα να πανηγυρίζει ακόμα μία νίκη στο πρωτάθλημα.

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Πονηρός, Μουσταφίδης, Κολόκας, Συμελίδης (90' Στάικος), Σαμαράς (30' Τζανής), Ιασωνίδης, Ταπέ, Σβόγιτς, Παβίσεβιτς, Όμο, Βλαχόπουλος (67' Κιοσσές).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Φοιρός): Μελίσσας, Παληγεώργος, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος, Γκεμίσης (67' Κόσουτιτς), Χ. Πατσατζόγλου, Ραπτάκης, Σικαλιάς (54' Λόμπα), Γουόρντεν, Ράντι, Φλίγκος.

Άλιμος-Χανιά 1-2

Τα Χανιά νίκησαν για τρίτη φορά τον Άλιμο φέτος, μετά τις δύο νίκες στο Κύπελλο αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα με 2-1, παραμένοντας στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Το σκορ για τα Χανιά άνοιξε στο 31' ο Γκότοβος με απευθείας εκτέλεση φάουλ, για να έρθει στο 43' ο Κρητικός μετά από πάσα του Πάγκαλου να κάνει το 2-0 και να πάει με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν και έψαξαν το γκολ που θα τους έβαζε και πάλι στο παιχνίδι και τελικά το βρήκαν στο 77'. Ο Ιωάννου με κεφαλιά έκανε το 2-1 και από εκεί και πέρα ο Άλιμος πίεσε ασφυκτικά για το 2-2, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει...

ΑΛΙΜΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Μπαντίκος, Βιγιαφάνε, Καλαϊτζίδης, Νικολόπουλος, Γαβριήλ, Μπονγκ (46' Δωροβίνης), Καραμέρης, Παντελής, Σαγανάς, Μπεριέξ (54' Κάρδαρης), Ιωάννου.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Σταύρος Παπανδρέου): Σικαλιάς, Παγώνης, Μανωλάς (46' Καραγιάννης), Γκότοβος, Κοντέων, Σιλιγαρδάκης, Οικονομόπουλος, Εσόνο, Κρητικός, Καραλής, Πάγκαλος (78' Καμινιώτης).

Καλλιθέα - Αχαρναϊκός 1-1
Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Καλλιθέα και Αχαρναϊκός, με το Αθηναϊκό ντέρμπι να λήγει ισόπαλο με σκορ 1-1. Οι γηπεδούχοι παρουσίασαν βελτιωμένη εικόνα στο ντεμπούτο του Παντελή στον πάγκο του και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με δράστη τον Μασάδο στο 47'.

Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Βαζάκα κατάφεραν να βρουν απάντηση και να αντιδράσουν, αφού έφτασαν στην ισοφάριση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Ταμπάκης και μετέτρεψε σε γκολ ο Ταμπάκης.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Λυμπερόπουλος, Λεβέντης, Παγώνης, Μπριλάκης, Πίκολο, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης, Ρόχας (70' Μπέλης), Μιχαλόπουλος, Μασάδο, Αρναρέλης (61' Τσίπρας)

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Μωϋσιάδης, Ζώνας, Γέσιτς, Παπατόλιος (49' Αθανασίου), Ιωαννίδης, Μανουσάκης (71' Καλογερόπουλος), Στουρνάρας, Ιορδανίδης, Καλαμιώτης, Ταμπάκης

Επισκοπή-Φωστήρας 2-3

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ο Φωστήρας πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Football League.

Μόλις στο 3' ο Φωστήρας άνοιξε το σκορ, όταν ο Σακελλαρίου με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-1, αλλά στη συνέχεια ο ίδιος ποδοσφαιριστής άφησε με 10 την ομάδα του λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Επισκοπή και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 29', όταν ο Λάμπρου βρήκε τον Νικόλτση και αυτός κεφαλιά έκανε το 1-1.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 33', ο Φωστήρας έκανε το 2-1, αλλά το γκολ του Τεγούση ακυρώθηκε, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να... ξανακάνουν το 2-1 στο 39' με νέα εκτέλεση φάουλ αυτή τη φορά του Μήτκα. Μάλιστα, η ομάδα του Κριστόφ Βαζέχα ευτύχησε να φτάσει και στο 1-3, όταν ο Μουστογιάννης με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γουναρίδη στο 43'.

Η Επισκοπή όμως, βρήκε την δύναμη και μείωσε πριν το τέλος του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με αυτογκόλ του Αχείμαστου.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αισθητά με τις δύο ομάδες να μην έχουν ευκαιρίες και την Επισκοπή να μένει και αυτή με παίχτη λιγότερο. Συγκεκριμένα στο 65' ο Πιθαρούλης είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Δύο λεπτά πριν το τέλος την κόκκινη κάρτα είδε και ο Λάμπρου, με την Επισκοπή να τελειώνει με 9 παίκτες.

Έτσι το αποτέλεσμα έμεινε μέχρι τέλους με τον Φωστήρα να παίρνει την πρώτη του νίκη, αλλά και τους πρώτους βαθμούς του στο πρωτάθλημα.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κώστας Ανυφαντάκης): Γουναρίδης, Παπαδήμας (57' Τζανάκης), Λάμπρου, Mποτωνάκης, Bουρβαχάκης, Πιθαρούλης, Πετράκος, Βιγιαφάνε (60' Δρακάκης), Ράντοβιτς, Δουμάνης, Νικόλτσης.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κριστόφ Βαζέχα): Γκέκας, Μουστόγιαννης (69' Σιώπης), Γρομητσάρης, Μήτκας, Ράμα, Τεγούσης, Τσεμπέσι, Μπελέρης, Αχείμαστος, Ζυγογιάννης, Σακελλαρίου.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα