Το... πόκερ έδιωξε τον Ριέρα από την Ουντινέζε (pics)

Το... πόκερ έδιωξε τον Ριέρα από την Ουντινέζε (pics)

Το... πόκερ έδιωξε τον Ριέρα από την Ουντινέζε (pics)

bet365

Η συμμετοχή του Αλμπερτ Ριέρα σε ένα τουρνουά πόκερ (!) ήταν η αιτία που έφτασε στο... αμήν τη διοίκηση της Ουντινέζε, η οποία πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Ισπανό. Ο ίδιος... πνίγει, πλέον, τον καημό του στο γκολφ!

Η Ουντινέζε ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Ριέρα πριν λίγες μέρες. Ποιος ήταν ο λόγος όμως; Πέρα από το ότι δεν είχε πείσει για την αξία του, ο Ισπανός, φέρεται να έχασε ματς της ομάδας του για να συμμετάσχει σε τουρνουά πόκερ!

Ο ίδιος εμφανιζόταν, στα μέσα του μήνα, μέσω του twitter έτοιμος να επιστρέψει στη δράση, ύστερα από τον τραυματισμό του, αλλά αυτό θα γίνει μόνο αν βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του τον Γενάρη.

Ετσι, φεύγει από την Serie A χωρίς να έχει συμμετοχή, μιας και είχε δοθεί δανεικός στην Γουότφορντ με την οποία και μέτρησε μόλις 8 συμμετοχές στην Championship.

Ο ίδιος, πάντως, ενημέρωσε ότι δεν οφείλεται σε αγωνιστικούς λόγους η αποχώρησή του από την ομάδα του «Φρίουλι». Όπως θα δείτε, πλέον, κάνει προπόνηση στο γκολφ. Σε περίπτωση που δεν βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του που μετά τη Γαλατασαράι έχει φθίνουσα πορεία.

 

Τελευταία Νέα