Χουτεσιώτης: «Μεγάλη η εμπειρία δίπλα σε Ρομπέρτο και Μέγιερι»

Χουτεσιώτης: «Μεγάλη η εμπειρία δίπλα σε Ρομπέρτο και Μέγιερι»

Δημήτρης Τομαράς
Χουτεσιώτης: «Μεγάλη η εμπειρία δίπλα σε Ρομπέρτο και Μέγιερι»

bet365

Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης σε τηλεοπτική του συνέντευξη τονίζει το δέσιμό του με τον Ολυμπιακό και μιλάει για το πως είναι να δουλεύει δίπλα σε Ρομπέρτο και Μπάλας Μέγιερι.

Ο Χουτεσιώτης είπε στη NOVA για:

Την δουλειά στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού: Είχαμε πολλά θετικά αποτελέσματα φέτος, Δείξαμε ότι οι Ακαδημίες του Ολυμπιακού μπορούν να κάνουν βήματα προς τα εμπρός. Νομίζω πως μπορούν να φτάσουν πολύ μακριά τα παιδιά. Τους έχω παρακολουθήσει. Έχουν ένα πάρα πολυ καλό σύνολο και μπορούν να προχωρήσουν.

Το πώς είναι η αίσθηση να δουλεύει δίπλα στον Ρομπέρτο και τον Μέγιερι: Είναι μία σπουδαία εμπειρία για μένα. Κάθε παίκτης ξεχωριστά έχει να μου προσφέρει κάτι. Ελπίζω να είναι το ίδιο και γι' αυτούς. Είναι πολύ σημαντικό για μένα. Κερδίζω εμπειρίες. Δουλεύουμε πολύ σκληρά καθημερινά. Προσπαθώ να βελτιωθώ και νομίζω πως είμαστε καλό δρόμο.

Τις δικές του φιλοδοξίες: Εγώ γεννήθηκα στον Ολυμπιακό. Είμαι τόσα χρόνια εδώ και θέλω να συνεχίσω να είμαι εδώ. Κάνω τα αδύνατα - δυνατά για να είμαι εδώ. Σε αυτήν την ομάδα.

Την... επαναφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά το Τσάμπιονς Λιγκ: Ο Ολυμπιακός είναι είναι πάντα έτοιμος για όλες τις διοργανώσεις και για όλες τις απαιτήσεις που μπορεί να προκύψουν. Η ομάδα είναι πάντα έτοιμη να αντιμετωπίσει τον αντίπαλο της, όποις και να είναι αυτός. Οπότε, είμαστε πάντοτε δεμένοι. Ένα σύνολο και όλοι μαζί για να αντιμετωπίσουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο με την ίδια σοβαρότητα και με την ίδια δύναμη.

Το κατά πόσον νιώθει έτοιμος να παίξει με την πρώτη ομάδα και το ματς με την Κέρκυρα: Προσπαθώ. Αγωνίζομαι καθημερινά γι' αυτό. Θα δείξει. Θα φανεί την στιγμή που θα χρειαστεί. Τώρα ό,τι και να πω θα είναι λίγο. Είναι πολύ δύσκολο. Τα παιδιά που το κάνουν έχουν τεράστιες εμπειρίες και ικανότητες.

Για την Κέρκυρα εμείς βλέπουμε όλες τις ομάδες με την ίδια εικόνα. Δεν αντιμετωπίζουμε κάθε αντίπαλο με διαφορετική άποψη. Είναι ένας καλό αντίπαλος. Παίζουμε στην έδρα τους και θα είναι ανταγωνιστικοί. Είναι στο χέρι μας φυσικά, αλλά θα πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.

Τις συνεχόμενες αγωνιστικές απαιτήσεις μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου: Ο Ολυμπιακός πάντα είναι έτοιμος. Έχει δείξει και στο παρελθόν ότι με δύσκολα προγράμματα και με πολλά παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα είναι πάντα εντάξει στις απαιτήσεις του. Πάντα δυναμκός. Όπότε θα αποδείξει για άλλη μία φορά ότι σε όλα τα παιχνίδια μπορεί να είναι το ίδιο δυνατός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα