Λεβαδειακός-Παναιτωλικός 0-0

Φώτης Καρακούσης
Λεβαδειακός-Παναιτωλικός 0-0

bet365

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι, Λεβαδειακός και Παναιτωλικός έχασαν ευκαιρίες αλλά δεν βρήκαν το γκολ (0-0)! Δοκάρι ο Μιλοσάβλιεφ, κόκκινη ο Μαλεζάς, τρομερή διπλή επέμβαση του Σηφάκη!

Και οι δύο ήθελαν τη νίκη και κυρίως ο γηπεδούχος Λεβαδειακός που έχει μείνει πολύ πίσω, ενώ και ο Παναιτωλικός την ήθελε για να μπορεί να κοιτάζει ακόμα πιο ψηλά. Ωστόσο η νίκη δεν πήγε σε κανέναν, γιατί πολύ απλά κανείς δεν μπόρεσε να σκοράρει, σε μέτριο αλλά με φάσεις παιχνίδι στο πρώτο μέρος και πολύ καλό στο δεύτερο, με το 0-0 να αφήνει και τους δύο ανικανοποίητους και περισσότερο τους γηπεδούχους που στην επανάληψη θα μπορούσαν να πάρουν το πολύτιμο τρίποντο, αλλά κάτι η ατυχία, κάτι η ανικανότητα δεν τους το επέτρεψε.

Λίγες οι φάσεις στο πρώτο

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο το οποίο είχε μεν καλό ρυθμό, αλλά του έλειπαν οι φάσεις. Οι δύο ομάδες είχαν από μία. Αρχικά στο 7' οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν κοντά στο 0-1 με τον Μαρτίνες να αστοχεί από καλή θέση, με τους γηπεδούχους να απαντούν στο 16' με τον Βούκσεβιτς να στέλνει με προβολή την μπάλα άουτ.

Έχασε τα άχαστα ο Λεβαδειακός

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα ήταν σαφώς καλύτερη, με τους Βοιωτούς να έχουν στο μεγαλύτερο διάστημα τα ηνία, αλλά να μην μπορούν με τίποτα να στείλουν την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Από την άλλη οι Αγρινιώτες μαι μεν ξεκίνησαν καλά, ωστόσο από την στιγμή που αντικαταστάθηκε ο Φωτάκης (σωστά γιατί έτσι όπως έπαιζε θα έφευγε με δεύτερη κίτρινη), χάθηκε το κέντρο και ο Λεβαδειακός έκανε ότι ήθελε.

Όχι ακριβώς ότι ήθελε βέβαια γιατί δεν μπόρεσε να σκοράρει, αρχικά με τον Ορτέγκα (47'), για να απαντήσουν οι φιλοξενούμενοι με τον Βιγιαφάνες στο 58', ο οποίος ανάγκασε τον Σηφάκη να διώξει εντυπωσιακά δύο φορές. Αυτή ήταν και η τελευταία ευκαιρία για τον Παναιτωλικό, καθώς στην συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεζαν συνεχώς. Όμως στο 76' ο Μιλοσάβλιεφ από το ένα μέτρο σημάδεψε το δοκάρι στην μεγαλύτερη φάση του ματς, μένοντας έτσι το 0-0.

MVP. Και μόνο για την τεράστια απόκρουσή του 58' και με δεδομένο το ότι δεν μπήκε κάποιο γκολ στο ματς; φτάνει για να βάλουμε τον Σηφάκη στην θέση του πολυτιμότερου.

Στο ύψος του: Μπήκε και άλλαξε την εικόνα της ομάδας του. Ο λόγος για τον Μιλοσάβλιεφ που έκανε την διαφορά, αλλά από την άλλη αστόχησε και από εξαιρετική θέση για το 1-0.

Αδύναμος κρίκος. Εδώ θα βάλουμε τον Φωτάκη γιατί με τα αδικαιολόγητα νεύρα του ανάγκασε τον Μάκη Χάβο να τον βγάλει, με συνέπεια η ομάδα του να χάσει το κέντρο.

Η γκάφα. Σε αυτό θα βάλουμε την ευκαιρία του Μιλοσάβλιεφ γιατί καλή δικαιολογία της ατυχίας, αλλά από τόσο κοντά σκοράρεις, τόσο απλά.

Το στραγάλι: Χωρίς την μεγάλη φάση, θα λέγαμε πως ο Μάνταλος ήταν λίγο υπερβολικός στις κάρτες, ειδικά από την στιγμή που το παιχνίδι δεν ήταν και τόσο σκληρό.

Το ταμείο του gazzetta: Αρχικά είναι ξεκάθαρο πως φάνηκε η αγωνιστική απραξία, ωστόσο τόσο ο Λεβαδειακός, όσο και ο Παναιτωλικός πάλεψαν χωρίς κάποια ομάδα να καταφέρει να νικήσει. Αν πάντως μια ομάδα στεναχωριέται περισσότερο από το 0-0, αυτή θα πρέπει να είναι ο Λεβαδειακός που έχασε μεγαλύτερες ευκαιρίες από τον αντίπαλό της.

Οι συνθέσεις του αγώνα

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Σηφάκης, Γεωργιάδης, Κώτσιος, Τομάς, Μαχαίρας, Ζίτο, Σάντσες (46΄Μιλοσάβλιεβ), Ορτέγκα (79' Μπορνταγκαράι), Βούκσεβιτς, Κονέ, Σοτέλο (55' Μάντζιος).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Μπρακάλι, Μπεχαράνο (79' Μύγας), Μαλεζάς, Εντζενγκέλε, Κουτρομάνος, Γοδόι, Φωτάκης (59' Καλογέρης), Βιγιαφάνιες, Μαρτίνες, Κάπελ, Άλβες (59' Βασιλείου).

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα