Γκέτσε: Κίνηση «χρυσάφι» (pic & vid)

Gazzetta team
Γκέτσε: Κίνηση «χρυσάφι» (pic & vid)

bet365

Σπουδαία κίνηση από τον κορυφαίο Μάριο Γκέτσε που βγάζει σε δημοπρασία το παπούτσι που σκόραρε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου για φιλανθρωπικό σκοπό. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Μάριο Γκέτσε έχει έτσι και αλλιώς μπει για τα καλά στις καρδιές των Γερμανών αφού το γκολ του έδωσε στους Γερμανούς το 4ο Παγκόσμιο Κύπελλο της ιστορίας τους, το καλοκαίρι στην Βραζιλία. Η κίνηση ανθρωπιάς που κάνει όμως τον ξεχωρίζει στα μάτια ολοκλήρου του κόσμου. Ο νεαρός άσσος της Μπάγερν Μονάχου αποφάσισε να βγάλει σε δημοπρασία το παπούτσι που πέτυχε το «χρυσό» γκολ της εθνικής του ομάδας στην παράταση του τελικού.

Τα έσοδα που θα αποφέρει η κίνηση αυτή θα δοθούν όλα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς και ο Γκέτσε δήλωσε σχετικά :«Είναι το διασημότερο παπούτσι στον κόσμο. Το παπούτσι που έκανε όλους τους Γερμανούς ευτυχισμένους αυτό το καλοκαίρι. Δεν το έπλυνα ποτέ αυτό το παπούτσι. Είναι ακόμα στην ίδια κατάσταση όπως ήταν στο Ρίο, όπως έφυγα από το γήπεδο με αυτό. Υπάρχει ακόμα γρασίδι πάνω του. Δεν έχω φορέσει ποτέ ξανά το παπούτσι μετά τον τελικό. Το φύλαξα σπίτι μου».

Ο 22χρόνος Γκέτσε κάνει μια σπουδαία κίνηση που δείχνει ότι το ποδόσφαιρο έχει δύναμη και μπορεί να την χρησιμοποιήσει προς όφελος αυτών που έχουν σοβαρά προβλήματα να αντιμετωπίσουν.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα