Προτάθηκε ο Ορλάντο Σα (vids)

Προτάθηκε ο Ορλάντο Σα (vids)

Θοδωρής Βασίλης
Προτάθηκε ο Ορλάντο Σα (vids)

bet365

Στην ΑΕΚ δεν κοιτάνε μόνο στην Λατινική Αμερική αλλά και στην Ευρώπη. Στην Ένωση ένα όνομα που έχει προταθεί είναι του Πορτογάλου Ορλάντο Σα της Λέγκια Βαρσοβίας.

Η αναζήτηση παικτών στην ΑΕΚ συνεχιζεται. Μετά τους Βραζιλιάνους στην Ένωση προτάθηκε, όπως αναφέρει η Ωρα των Σπορ, ο Ορλάντο Σα.

Ο Ορλάντο Σα είναι 26 ετών και φοράει την φανέλα της Λέγκια Βαρσοβίας από το Φεβρουάριο του 2014 όταν και μετακόμισε από την ΑΕΛ Λεμεσού έναντι του ποσού των 500.000 ευρώ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπράγκα το 2007, στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στη Μαρία Φόρτε. Το 2009 έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του μετακομίζοντας στην Πόρτο χωρίς όμως ποτέ να καταφέρει να κερδίσει θέση βασικού. Έτσι, το 2011 πέρασε την Μάγχη για την Φούλαμ. Από το 2012 έως το 2014 ήταν στην Κύπρο, και από το Φεβρουάριο του 2014 στην Λέγκια με την οποία έχει οκτώ γκολ σε 15 συμμετοχές. Το συμβόλαιο του Πορτογάλου με την πολωνική ομάδα λήγει το 2017.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα