Στην «έξοδο» ο Τάτος

Στην «έξοδο» ο Τάτος

Gazzetta team
Στην «έξοδο» ο Τάτος

bet365

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από την ομάδα του Ατρομήτου ο Τάτος, με τον Σα Πίντο να τον έχει... τελειώσει και την διοίκηση να αποφασίζει.

Ένα βήμα πριν το διαζύγιο φαίνεται πως είναι Τάτος και Ατρόμητος, με τον Σα Πίντο να έχει πάρει την απόφαση να «τελειώσει» τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού. Η κακή αρχή, έγινε με τα έντονα παράπονα που εξέφραζε για τον χρόνο συμμετοχής του, γεγονός που είχε ενοχλήσει από την πρώτη στιγμή τον Πορτογάλο τεχνικό. Αποκορύφωμα, η αντίδρασή του όταν έγινε αλλαγή στην «Λεωφόρο», που δεν έκρυψε την δυσφορία του.

Η σταγόνα που... ξεχείλισε, όμως, το ποτήρι, ήταν η καθυστερημένη άφιξη του Τάτου σε δύο προπονήσεις, γεγονός που έκανε έξαλλο τον Σα Πίντο, ο οποίος αποφάσισε να θέσει εκτός ομάδας τον 25χρονο. Αυτός είναι και ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής, ενώ μετά την αναμέτρηση με την Ξάνθη, αναμένεται να υπάρξει συνάντηση με την διοίκηση για να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Ο παίκτης φαίνεται να δηλώνει μετανιωμένος, αλλά το γυαλί έχει ραγίσει οριστικά και ο Σα Πίντο δε δείχνει πρόθυμος να του δώσει ακόμα μία ευκαιρία, αφού ήδη έχει κάνει αρκετές προσπάθειες να τον εμψυχώσει και να αλλάξει την στάση του, χωρίς να υπάρχει όμως αντίκτυπο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα