Habemus Super League

Θοδωρής Βασίλης
Habemus Super League

bet365

Επιτέλους μπάλα. Μετά από 20 ημέρες ξεκινάει το πρωτάθλημα Super League με την τρίτη Καλλονή να περιμένει τον Πλατανιά, ενώ ο Λεβαδειακός θέλει μόνο νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό. Τέλος, ο Ατρόμητος φιλοξενεί την Ξάνθη.

Καλλονή-Πλατανιάς (15:00 NS3)

Η Καλλονή περιμένει τον Πλατανιά έχοντας στην άκρη του μυαλού της την ρεβάνς. Η ομάδα της Κρήτης είχε συντρίψει με 7-0 τους Νησιώτες και στην Μυτηλίνη δεν το έχουν ξεχάσει. Οι γηπεδούχοι κάνουν εξαιρετική σεζόν την ώρα που ο Πλατανιάς αρχίζει και ανεβαίνει. Κομπλέ οι γηπεδούχοι, εκτός οι Ζουμπουλάκης, Γουνδουλάκης και Νέπλιακ.

Λεβαδειακός-Παναιτωλικός (17:00 NS1)

Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για τον Λεβαδειακό ο οποίος μετά την «λευκή» ισοπαλία με τον Πλατανιά δεν θέλει να έχει και άλλη βαθμολογική απώλεια στην έδρα του. Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του έχει συμπληρώσει πέντε παιχνίδια χωρίς ήττα και θα κατέβει στην Λιβαδειά για να συνεχίσει το σερί. Χωρίς προβλήματα οι γηπεδούχοι, εκτός Μορένο και Θεοδωρίδης στους φιλοξενούμενους.

Ατρόμητος-Ξάνθη (19:30, NS1)

Ο Ατρόμητος φιλοξενεί την Ξάνθη και με νίκη μπαίνει στην πρώτη πεντάδα. Αρκετά τα προβλήματα για τον Σα Πίντο που δεν υπολογίζει τους Ταυλαρίδη, Κούρο, Τσέναμο, και Τάτο. Θέματα έχει και η Ξάνθη με τον Λουτσέσκου να αφήνει εκτός τους Βασιλακάκη και Ράνο. Πέντε ματς αήττητοι είναι οι Περιστεριώτες απέναντι στην Ξάνθη, 13 μήνες έχουν περάσει από την τελευταία εκτός έδρας νίκη της Ξάνθης.

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

Σάββατο (29/11)

Καλλονή-Πλατανιάς (15:00, NS 3)
Λεβαδειακός-Παναιτωλικός (17:15, NS 1)
Ατρόμητος-Skoda Ξάνθη (19:30, NS 1)

Κυριακή (30/11)

Κέρκυρα-Ολυμπιακός (15:00, NS 2)
Εργοτέλης-Αστέρας Τρίπολης (17:15, NS 4)
ΠΑΟΚ-Πανθρακικός (17:15, NS 4)
Πανιώνιος-Νίκη Βόλου (17:15, NS 7)
ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ (17:15, NS 6)
Παναθηναϊκός-Βέροια (19:30, NS 1)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα