Πρώτα Κέρκυρα, μετά ΠΑΟΚ

Πρώτα Κέρκυρα, μετά ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Πρώτα Κέρκυρα, μετά ΠΑΟΚ

bet365

Για ψυχολογικούς αλλά και βαθμολογικούς λόγους, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να πάει στην Κέρκυρα μόνο για τη νίκη!

Στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου (29/11) θα γίνει η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού στο Ρέντη, πριν το ματς με την Κέρκυρα για τη 12η αγωνιστική.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν την Κέρκυρα στο Δημοτικό Γήπεδο του νησιού, με σκοπό μόνο τη νίκη. Τελευταίο ματς που έδωσαν για τη Superleague ήταν στις 9 Δεκεμβρίου, 21 μέρες δηλαδή πριν το αυριανό (30/11) ματς.

Σε αυτό το διάστημα μεσολάβησε η ήττα από την Ατλέτικο στη Μαδρίτη, ένα ματς που έχουν αφήσει πίσω τους οι «ερυθρόλευκοι» και συνεχίζουν την πορεία τους.

Ο Μίτσελ και οι παίκτες του ξέρουν πολύ καλά ότι το «τρίποντο» κόντρα στην Κέρκυρα είναι πολύ σημαντικό αφού στις 3 Δεκεμβρίου είναι το ματς με τον ΠΑΟΚ και μέσα από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα η ψυχολογία θα ανέβει ενόψει συνέχειας. Για να έχει ουσία πιθανή νίκη σε αυτό το ματς θα πρέπει πρώτα να έρθει η νίκη απέναντι στην ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου.

Στην έδρα της η Κέρκυρα έχει γνωρίσει δύο ήττες: από τον Παναιτωλικό στις 8/11 με 1-2 και από τον Πλατανιά και πάλι με 1-2 στις 26/10. Αυτή τη στιγμή είναι στη 12η θέση με 11 βαθμούς.

Από την άλλη, η ομάδα του Πειραιά έχει 20 βαθμούς και έχει τον ΠΑΟΚ δύο βαθμούς από πάνω του. Ο «δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται τον Πανθρακικό. Το σίγουρο είναι πως και οι δύο ομάδες το μόνο που επιθυμούν είναι να πάνε στο μεταξύ τους ματς ΜΟΝΟ με νίκη αυτή την αγωνιστική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα