Κοντά σε Κόκε και Δάρλα ο Άρης

Κοντά σε Κόκε και Δάρλα ο Άρης

Gazzetta team
Κοντά σε Κόκε και Δάρλα ο Άρης

bet365

Η μεγάλη επιστροφή του Σέρχιο Κόκε στον Άρη φαντάζει όλο και πιο κοντά κάθε μέρα που περνάει, ενώ παράλληλα υπάρχει κινητικότητα και για την απόκτηση του Φίλιππου Δάρλα.

Ο Δεκέμβριος είναι ο καθοριστικός μήνας σε ό,τι αφορά την επιστροφή του Ισπανού στράικερ στη Θεσσαλονίκη, αφού τότε θα εκπνεύσει και το συμβόλαιό του με την ινδική ομάδα. Οι άνθρωποι του Άρη βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον ατζέντη και αδερφό του έμπειρου κυνηγού και μάλιστα ενημέρωσαν επίσημα ότι στάλθηκαν τα εισιτήρια για να μπει στο αεροπλάνο και να ταξιδέψει από τη Μάλαγα, όπου βρίσκεται.

Η άφιξή του Μανουέλ Κοντρέρας αναμένεται πλέον την προσεχή Τετάρτη, όπου και θα συζητηθεί το ενδεχόμενο της συνεργασίας των δύο πλευρών. Οι πιθανότητες για να συμβεί αυτό είναι αυξημένες μιας και ο ίδιος ο παίκτης φέρεται να επιθυμεί την επιστροφή του στους «κίτρινους».

Την ίδια στιγμή, κινητικότητα υπάρχει και στην απόκτηση αριστερού μπακ, με τον Φίλιππο Δάρλα να είναι στο προσκήνιο. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal News», οι συζητήσεις με τον 31χρονο μπακ είναι σε προχωρημένο στάδιο και φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να συμφωνήσουν οι δύο πλευρές και ο Αγρινιώτης αμυντικός να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα