«Δένει» Δώνη και Καρέλη ο Παναθηναϊκός

«Δένει» Δώνη και Καρέλη ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
«Δένει» Δώνη και Καρέλη ο Παναθηναϊκός

bet365

Μετά τους Νάνο και Τριανταφυλλόπουλο, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει με πυρετώδεις ρυθμούς να ανανεώνει τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που θέλει να κρατήσει. Εκτός φυσικά από τον Μπεργκ, σειρά παίρνουν πλέον οι Δώνης και Καρέλης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «SportDay», υπήρξε μια κατ' αρχήν διαφορά με τον διεθνή μεσοεπιθετικό, ωστόσο φαίνεται πως είναι μικρή για να δημιουργήσει πρόβλημα μιας και οι δύο πλευρές φαίνονται «ζεστές» για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, για έναν ακόμη χρόνο ως το 2018.

Την ίδια στιγμή, σαφώς πιο εύκολη περίπτωση είναι αυτή του Χρήστου Δώνη, ο οποίος αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε νέο τριετές συμβόλαιο, μιας και το τρέχον τελειώνει το προσεχές καλοκαίρι. Και όλα αυτά τη στιγμή που «τρέχει» παράλληλα το θέμα του Μπεργκ, ενώ αναμένεται να πραγματοποιηθεί και η συνάντηση με τον μάνατζερ του Σίλντενφελντ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα