Κάμπελ ή... έκπληξη για Ολυμπιακό

Κάμπελ ή... έκπληξη για Ολυμπιακό

Gazzetta team
Κάμπελ ή... έκπληξη για Ολυμπιακό

bet365

Είτε προχωρήσει η περίπτωση του Τζόελ Κάμπελ, είτε όχι, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού φέρονται αποφασισμένοι να ενισχύσουν την ομάδα στην μεσοεπιθετική της γραμμή.

Ενώ η ανάρτηση του Άλαν Πουλίδο έχει προκαλέσει ξαφνικό... αναβρασμό στα μεταγραφικά, στον Ολυμπιακό παραμένουν ήρεμοι και σχεδιάζουν την ενίσχυση της ομάδας τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Τζόελ Κάμπελ παραμένει, ως γνωστόν, ο μεγάλος στόχος για τον παίκτη που θα θωρακίσει τα άκρα των πρωταθλητών Ελλάδος, ωστόσο η περίπτωσή του εξακολουθεί να έχει αντικειμενικές δυσκολίες, παρά την απόφαση του Αρσέν Βενγκέρ να τον παραχωρήσει ως δανεικό.

Κι αυτό γιατί ομάδες όπως η Ίντερ και η Μπενφίκα εξακολουθούν να δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για τον Κοσταρικανό ποδοσφαιριστή. Έτσι, οι άνθρωπο της ομάδας παραμένουν ήρεμοι και εξετάζουν παράλληλα και άλλες περιπτώσεις, με την εφημερίδα «SportDay» να σημειώνει ότι δεν αποκλείεται να γίνει κάποια έκπληξη στη συγκεκριμένη θέση και να αποκτηθεί κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής τελικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα