Χτυπάει Μπόρχες ο ΠΑΟΚ

Χτυπάει Μπόρχες ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Χτυπάει Μπόρχες ο ΠΑΟΚ

bet365

Τον Σέλσο Μπόρχες φέρεται να έχει βάλει στο «μάτι» ο ΠΑΟΚ, καταθέτοντας πρόταση στην ΑΙΚ για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport», ο Ζήσης Βρύζας κατέθεσε πρόταση στη σουηδική ομάδα για την απόκτηση του 26χρονου μέσου. Ο Μπόρχες που είναι διεθνής με την Κόστα Ρίκα, φέρεται μάλιστα να έχει ήδη ακούσει και ο ίδιος την πρόταση του τεχνικού διευθυντή του «Δικεφάλου», που οικονομικά φαίνεται να τον καλύπτει.

Η δυσκολία στην υπόθεση, είναι το γεγονός ότι ο Κοσταρικανός χαφ παρουσιάζεται διστακτικός να αγωνιστεί στην Superleague και περιμένει πρόταση από ομάδα που θα του δώσει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο Champions League. Ο Λατινοαμερικάνος ποδοσφαιριστής βρίσκεται αυτήν την περίοδο σε διακοπές, αφού τελείωσε το πρωτάθλημα με 28 συμμετοχές, 6 γκολ και 8 ασίστ με τη φανέλα της ομάδας της Στοκχόλμης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα