Οι υποψήφιοι αντι-Βερμάελεν

Gazzetta team
Οι υποψήφιοι αντι-Βερμάελεν

bet365

Η Μπαρτσελόνα περιμένει την απόφαση της FIFA για το αίτημά της να πραγματοποιήσει μία μεταγραφή που θα αντικαταστήσει τον Τόμας Βερμάελεν και ήδη τα πρώτα ονόματα υποψηφίων έκαναν την εμφάνισή τους.

Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», οι Καταλανοί ήδη εξετάζουν περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών, που μπορούν να καλύψουν το κενό του Βέλγου και να μπαλώσουν μία... χρόνια «τρύπα» στην άμυνα. Μιράντα και Γκοδίν της Ατλέτικο έχουν ρήτρες 30 και 36 εκατομμυρίων ευρώ αντιστοίχως, με το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου να εκπνέει το 2016 και τον Ουρουγουανό να έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και άλλων ευρωπαϊκών κλαμπ.

Μία ακόμη λύση είναι ο Αϊμερίκ Λαπόρτε της Μπιλμπάο, η οποία όμως δεν προτίθεται να τον αποχωριστεί για λιγότερα από 42 εκατομμύρια. 40 εκατομμύρια ευρώ είναι η ρήτρα αποδέσμευση και του Χοσέ Χιμένες, επίσης της Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ στα υπόψιν είναι και το δίδυμο στόπερ της Βαλένθια, που συγκροτούν οι Οταμέντι και Μουστάφι. Τέλος, αναφέρονται και τα ονόματα των Ίνιγο Μαρτίνεθ (Ρεάλ Σοσιεδάδ) και Νίκο Παρέχα (Σεβίλλη), ενώ σαν λύση ανάγκης εξετάζονται και οι Έκτορ Μορένο (Εσπανιόλ), Αντρέου Φοντάς (Θέλτα) και Ντιέγο Λουγκάνο (ελεύθερος).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα