Μαρσέιγ - Ναντ 2-0

Μαρσέιγ - Ναντ 2-0

bet365

Η Μαρσέιγ επιβλήθηκε δίκαια 2-0 της Ναντ και αντέχει στην κορυφή της Ligue 1.

Η Ναντ ήταν για 9 ματς χωρίς ήττα, όμως το σερί σταμάτησε στο «Βελοντρόμ» απέναντι στην εκπληκτική Μαρσέιγ. Οι Μασσαλοί αυτή τη φορά μπορεί να μην δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, όμως κατάφεραν να φτάσουν δίκαια στη νίκη, παίζοντας κυνικά στο μεγαλύτερο διάστημα. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν κυρίως με μακρινά σουτ, όμως ο Μανταντά ήταν σε καλή κατάσταση και το πρώτο γκολ ήρθε για τους Φωκαείς. Στο 24' ο Παγιέ έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Τοβάν με εκπληκτικό τελείωμα έκανε το 1-0 με τακουνάκι!

Η συνέχεια βρήκε τα καναρίνια να χάνουν τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση, με τον Νκουντού να βγαίνει τετ α τετ με τον Μανταντά, τον τελευταίο να σώζει και στη συνέχεια τον επιθετικό της Ναντ να... μπερδεύεται, δίνοντας την ευκαιρία στον Τζα Τζετζέ να βγάζει σε κόρνερ στο 36'. Αφού οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ, το έκαναν ξανά οι γηπεδούχοι. Στο 39' ο Τοβάν εκτέλεσε το κόρνερ και ο Φανί με κεφαλιά έκανε το 2-0! Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Μπιέλσα είχαν τον έλεγχο, με τους φιλοξενούμενους με απειλούν μόνο μία φορά με το μακρινό σουτ του Βερετού (72'), που έβγαλε δύσκολα ο Μανταντά. Οι Μασσαλοί έφτασαν κοντά και σε τρίτο γκολ, με τον Ζινιάκ να σπαταλάει τρεις σημαντικές ευκαιρίες (53, 65', 89') και το 3-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Μαρσέιγ (Μαρσέλο Μπιέλσα): Μανταντά, Μεντί, Ενκουλού, Φανί, Τζα Τζετζέ, Λεμινά (80' Ρομάο), Ιμπουλά, Παγέ, Τοβάν, Μπαραντά (64' Αλεσαντρινί - 90+2' Αλοέ), Ζινιάκ

Ναντ (Μισέλ Ντερ Ζακαριάν): Ριού, Σισοκό, Βισκαρόντο, Τζιλομποτζί, Βενιό, Χάνσεν, Γκομίς (75' Ντέο), Βερετού, Γκακπέ (73' Οντέλ), Νκουντού (81' Μπεσάτ), Μπαμού

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα