Γενέθλια με Μπάρτσα!

Γενέθλια με Μπάρτσα!

Gazzetta team
Γενέθλια με Μπάρτσα!

bet365

Το gazzetta.gr σβήνει τα 115 κεράκια της Μπαρτσελόνα με ένα μοναδικό αφιέρωμα, όπως μοναδική είναι η ομάδα της Καταλονίας.

Περισσότερο από ένα club, δεκάδες τα θέματα που ετοιμάσαμε για να τιμήσουμε την ένδοξη ιστορία της ομάδας που γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου του 1899! Από την ιδέα του Χανς Κάμπερ και την αγγελία σε τοπική εφημερίδα μέχρι τα ρεκόρ του Μέσι! Ολα εδώ! Οι Καταλανοί φόρεσαν μπλε και γκρενά και άρχισαν μια ξέφρενη πορεία στον δρόμο για την κορυφή.

Το gazzetta.gr καλύπτει τις μοναδικές στιγμές που έγραψαν οι Καταλανοί, σας παρουσιάζει ιστορίες που αποδεικνύουν γιατί η Μπαρτσελόνα είναι «Περισσότερο από ένα club». Οι ειδικοί μιλούν εδώ για τα εμπόδια που υπερκεράστηκαν, αποκαλύπτουν τις ανησυχίες των φίλων της για το μέλλον και θυμούνται ιστορίες που έφτασαν την υπερηφάνεια των Καταλανών στα ύψη. Συνεντεύξεις με πρωταγωνιστές που έγραψαν τη δική τους ιστορία στην ομάδα, ενώ στο... πιάτο σας έρχονται όλοι οι πρωταγωνιστές που έφτασαν τη Μπαρτσελόνα στην κορυφή. Μασία, Legends, Κρόιφ, Μέσι, αλλά και... σκάνδαλα που προκάλεσαν. Το gazzetta.gr γιορτάζει μαζί με τη Μπαρτσελόνα και σας καλεί να απολαύσετε ένα μοναδικό αφιέρωμα!

Μπείτε στο ΜΠΑΝΕΡ του gazzetta.gr και διαβάστε όλα τα σούπερ αφιερώματα

 

LA LIGA Τελευταία Νέα