Πλήρης ο Λεβαδειακός με Παναιτωλικό

Νίκος Τσιώκος
Πλήρης ο Λεβαδειακός με Παναιτωλικό

bet365

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Λεβαδειακού για το ματς με τον Παναιτωλικό, με τον Πιντέρ να είναι ο μοναδικός απών.

Με μία προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Λεβαδειακού για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (29/11 17:15). Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στην επιθετική και αμυντική λειτουργία των Βοιωτών στις στατικές φάσεις.

Εν συνεχεία, ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία άφησε εκτός τον Πιντέρ, που είναι ο μοναδικός... πονοκέφαλος που έχει ο τεχνικός του συλλόγου.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Στρατηλάτης, Σηφάκης, Νικολακάκης, Τόμας, Κώτσιος, Μάγκας, Γεωργιάδης, Βούκσεβιτς, Μαχαίρας, Ρ. Γκόμεζ, Κονέ, Ζίτο, Μιλοσάβλιεβ, Σάντσεζ, Α. Ορτέγκα, Μάντζιος, Μπορνταγκαράι, Σοτέλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα