Φωκικός - Ηρακλής 0-1

Gazzetta team
Φωκικός - Ηρακλής 0-1

bet365

Ασταμάτητος ο Ηρακλής πέρασε και από την Άμφισσα επικρατώντας με 1-0 του Φωκικού και συνέχισε με το απόλυτο στο πρωτάθλημα της Football League.

Από εκεί που σταμάτησε πριν την διακοπή συνέχισε ο Ηρακλής, ο οποίος παρουσιάστηκε για ακόμα μια αγωνιστική έτοιμος για την επιστροφή του στη Σούπερ Λιγκ και επικράτησε 1-0 του Φωκικού εκτός έδρας. Ο «Γηραιός», άνοιξε το σκορ στο 32' με τον Περόνε ο οποίος με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0.

Μάλιστα, ο Περόνε παραλίγο να κάνει το 2-0 λίγο πριν το ημίχρονο, ωστόσο ο Τσεκρέζι απέκρουσε και κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος ο Φωκικός έφτασε αυτός κοντά στην ισοφάριση με τον Καλλέργη στο 49', ωστόσο από εκεί και πέρα ο Ηρακλής έφτασε σχετικά εύκολα σε ακόμα ένα τρίποντο.

Φωκικός (Γιάννης Λύτρας): Τσεκρέζι, Μουστάκης, Παπαδόπουλος, Καντούτσης, Ρεβυθόπουλος, Σαΐν, Σκαρίμπας (88' Καρυπιάδης), Καλλέργης (61' Γεωργουσόπουλος), Ντάμπος (82' Ευαγγελιδάκης), Χαριτίδης, Γκατσέσα.

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπαρτολίνι, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Ρομάνο (90' Κυριακίδης), Περόνε (73' Λουκίνας), Σιατραβάνης, Πασάς (64' Τσιλιανίδης).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα