Μοναδικοί απόντες οι Καταλά, Σέντρικ

Μοναδικοί απόντες οι Καταλά, Σέντρικ

Νίκος Τσιώκος
Μοναδικοί απόντες οι Καταλά, Σέντρικ

bet365

Οι Καταλά και Σέντρικ είναι τα μοναδικό προβλήμα της Βέροιας ενόψει Παναθηναϊκού και Ατρομήτου. Στην αποστολή και ο τιμωρημένος Αμαραντίδης.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της Βέροιας για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο την προσεχή Κυριακή (30/11). Ενόψει αυτού, αλλά και της ερχόμενης Τετάρτης (3/12) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ο Χοσέ Γκρανέρο δεν έχει στη διάθεσή του τους Καταλά και Σέντρικ.

Ο πρώτος ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον προσαγωγό, ενώ ο δεύτερος έχει αγωνιστεί μόνο στο ματς του Κυπέλλου με τον Εργοτέλη και έκτοτε είναι εκτός. Έτσι, η προετοιμασία της «βασίλισσας του Βορρά» θα ολοκληρωθεί με προπόνηση το πρωί του Σαββάτου (29/11) και στη συνέχεια ο Γκρανέρο θα ανακοινώσει την 20μελή αποστολή.

Σε αυτή θα βρίσκεται και ο Δημήτρης Αμαραντίδης, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του στη Λεωφόρο και θα είναι κανονικά στα πλάνα του προπονητή του για τον αγώνα του Περιστερίου. Από εκεί και πέρα, να σημειωθεί ότι η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο το μεσημέρι για τη Θεσσαλονίκη και από εκεί για την πρωτεύουσα, όπου θα διαμείνει σε ξενοδοχείο τις επόμενες ημέρες.

Τέλος, δεν είναι ακόμα γνωστό σε ποιο γήπεδο θα προπονηθούν οι παίκτες τη Δευτέρα (1/12) και την Τρίτη (2/12), ενώ... εντός του «στρατοπέδου» της Ημαθίας λέγεται ότι άπαντες θα πρέπει να είναι προσεχτικοί απέναντι σε μια καλή ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα