Mε Μάνταλο στην Πάτρα!

Γιώργος Τσακίρης
Mε Μάνταλο στην Πάτρα!

bet365

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ συμμετείχε στην προπόνηση και τέθηκε στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα για το ματς με την Παναχαϊκή...

Μοναδικό ερωτηματικό για την ΑΕΚ και την αποστολή των Κιτρινόμαυρων για το ματς με την Παναχαϊκή την Κυριακή στην Πάτρα, ήταν ο Πέτρος Μάνταλος που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού έπειτα από τη φιλική αναμέτρηση της Ένωσης με τον Παναθηναϊκό.

Τελικά τα μαντάτα για τον διεθνή μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ και τον Τραϊανό Δέλλα ήταν ευχάριστα αφού συμμετείχε στην προπόνηση και τέθηκε στη διάθεση του Έλληνα προπονητή.

Eπιπρόσθετα (και) ο Έλντερ Μπαρμπόσα που αντιμετώπιζε ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού (όπως αναμενόταν) το ξεπέρασε και θα ταξιδέψει κανονικά στην Πάτρα γεγονός πάντως που το είχαν δεδομένο στην ΑΕΚ. Αναλυτικά η αποστολή της Ένωσης για το ματς της Κυριακής στην Παναχαϊκή:

Ανέστης, Βούρας, Ανάκογλου, Αραβίδης, Γεωργέας, Γροντής, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Μπακάκης, Μ. Ντούνης , Πλατέλλας, Πεταυράκης, Ρόβας, Σαρρής, Μπαρμπόσα, Ντακόλ, Κορδέρο, Μπρέσεβιτς, Ζόριτς και Φαγιέ

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα