Πρόβλημα και με Ουσέρο στον Αστέρα

Νίκος Τσιώκος
Πρόβλημα και με Ουσέρο στον Αστέρα

bet365

Πρόβλημα και με τον Φερνάντο Ουσέρο προέκυψε στον Αστέρα, καθώς ένιωσε ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο, δεν προπονήθηκε και αύριο θα κριθεί αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Άμεσα στις προπονήσεις μπήκαν οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα, μετά το παιχνίδι με την Μπεσίκτας (2-2), καθώς δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση. Οι Αρκάδες αντιμετωπίζουν την Κυριακή (30/11) τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και ξεκίνησαν τη μίνι προετοιμασία σήμερα.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργητική αποκατάσταση για όσους αγωνίστηκαν χθες και πολλά παιχνίδια με μπάλα για τους υπόλοιπους. Από αυτό απουσίασαν οι Μπαντιμπανγκά, Κιτόκο, Τορμένα, που συνέχισαν τη θεραπεία τους, ενώ εκτός έμεινε και ο Φερνάντο Ουσέρο.

Ο Ισπανός ένιωσε ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο, δεν προπονήθηκε και στην αυριανή τελευταία προπόνηση θα κριθεί αν θα συμπεριληφθεί ή όχι στην αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει εν συνεχεία για το Ηράκλειο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα