Περιμένουν πρόταση για Μαρτίνες!

Gazzetta team
Περιμένουν πρόταση για Μαρτίνες!

bet365

Τα εκπληκτικά πράγματα που κάνει στο Αγρίνιο ο Νίκολας Μαρτίνες δεν έχει αφήσει αδιάφορους συλλόγους του εξωτερικού που σύντομα θα... χτυπήσουν την πόρτα του Παναιτωλικού!

Ο Αργεντινός μέσος που πριν μερικούς μήνες ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Παναιτωλικό κάνει... πράγματα και θαύματα στο πρωτάθλημα και είναι από τους βασικούς συντελεστές της καλής πορείας της ομάδας. Η ΑΕΚ ήταν η πρώτη που... έδειξε ενδιαφέρον για την περίπτωση του Μαρτίνες, αλλά την φρέναρε η ανανέωση της συνεργασίας με τους Αγρινιώτες. Δεν ισχύει το ίδιο όμως και για σύλλογο του εξωτερικού που σύμφωνα με την ιστοσελίδα Agrinio-Sports ήδη έχει βάλει... μπρος τις μηχανές για την απόκτηση του. Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, είναι πολύ πιθανό στα επόμενα 2 εντός έδρας ματς του Παναιτωλικού με Παναθηναϊκό και Πανιώνιο να βρεθεί άνθρωπος της στο Αγρίνιο για να αρχίσει επαφές με τον σύλλογο, αλλά και τον Μαρτίνες. Οι Αγρινιώτες θα ήθελαν ο «Νίκο» να βγάλει την χρονιά στην ομάδα τους μιας και είναι βασικό... γρανάζι στην μηχανή του Χάβου, όμως όλα θα εξαρτηθούν κι από την οικονομική πρόταση που θα τους γίνει!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα