Με Γιορέντε και Αντέγιο η Καλλονή

Gazzetta team
Με Γιορέντε και Αντέγιο η Καλλονή

bet365

Με τους Γιορέντε και Αντέγιο θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά η Καλλονή. Ο Γιάννης Μαντζουράκης συμπεριέλαβε στην αποστολή τους δύο παίκτες αφού ξεπέρασαν τα πρόβληματα που αντιμετώπιζαν.

Στην αποστολή της Καλλονής για τον αγώνα με τον Πλατανιά βρίσκεται ο Γιορέντε ο οποίος είναι πλέον έτοιμος με τον Γιάννη Μαντζουράκη να τον υπολογίζει κανονικά. Μέσα και ο Αντέγιο ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα τραυματισμών.

Με ασκήσεις τακτικής με μπάλα και εξάσκηση στις στημένες φάσεις κύλησε η προπόνηση της Παρασκευής και μετά το τέλος της ο Γιάννης Μαντζουράκης ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή της Καλλονής:

Χογκ, Δαύκος, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης, Μπαρέρα, Βαλιός, Γιορέντε, Ναβάρο, Πιπίνης, Αντέτζο, Τσαμπούρης, Λεοζίνιο, Μίνγκας, Κειτά, Στεφάνοβιτς, Καλτσάς, Μανούσος, Αγρίτης, Χουάνμα, Καμαρά

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα