Κρόος: «Έχω αρχίσει να κουράζομαι»

Gazzetta team
Κρόος: «Έχω αρχίσει να κουράζομαι»

bet365

Δηλώσεις που προκαλούν ανησυχία στους φιλάθλους της ομάδας του έκανε ο Τόνι Κρόος που φαίνεται ότι έχει κουραστεί και αυτό βγαίνει και στο παιχνίδι του με την Ρεάλ σταδιακά.

Ο 24χρόνος μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης αποκάλυψε ότι είναι απελπισμένος καθώς χρειάζεται ξεκούραση και δεν βρίσκει χρόνο. Παίζει συνεχόμενα από τον προηγούμενο Ιανουάριο, όπου έπαιζε με την Μπάγερν Μονάχου στην Γερμανία, αμέσως μετά έπαιξε στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Γερμανία και από το καλοκαίρι παίζει με την Ρεάλ στο ισπανικό πρωτάθλημα συνεχόμενα. Οι αντοχές του τον εγκαταλείπουν και «κρούει» τον κώδωνα του κινδύνου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κρόος:«Δεν μπορώ να περιμένω το καλοκαίρι. Αυτή την χρονιά, έπαιξα το δεύτερο μισό της σεζόν 2013-14 με την Μπάγερν, μετά αγωνίστηκα σε ολόκληρο το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Γερμανία και μετά στην Ισπανία δεν έχω χάσει ούτε ένα παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι έχω παίξει περισσότερα παιχνίδια σε όλη μου τη ζωή. Έχω αρχίσει και κουράζομαι. Και το χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχει χειμερινή διακοπή στην Ισπανία όπως στην Γερμανία. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα ξεκουραστώ, αλλά πρέπει να ξεπεράσω την κούραση μέχρι τότε».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα