Αθανασιάδης: «Τελικός με Γκινγκάμπ»

Αθανασιάδης: «Τελικός με Γκινγκάμπ»

Gazzetta team
Αθανασιάδης: «Τελικός με Γκινγκάμπ»

bet365

Την κρισιμότητα του ματς με τη Γκινγκάμπ στην Τούμπα για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, τόνισε ο Στέφανος Αθανασιάδης μετά το 2-0 του ΠΑΟΚ επί της Ντιναμό Μινσκ.

Ο σκόρερ των δύο τερμάτων του «δικεφάλου του βορρά», που μάλιστα αποχώρησε τραυματίας, ανέφερε αρχικά: «Τουλάχιστον μπήκε το γκολ, γιατί έτσι όπως χτύπησα... Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό».

Επί του αγωνιστικού, δήλωσε: «Μπήκαμε δυνατά από το πρώτο λεπτό. Πιέσαμε τον αντίπαλο και του δώσαμε να καταλάβει ότι δεν θα έπαιρνε τίποτα από αυτό το ματς. Δεν είναι ότι ανεβήκαμε στο τέλος, αλλά από την αρχή του αγώνα τους πιέσαμε και δείξαμε πόσο θέλαμε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι. Μετά το πρώτο γκολ έγινε πιο εύκολο για μας».

Μιλώντας για τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και το κρύο, τόνισε: «Υπάρχει δυσκολία. Το γήπεδο ήταν παγωμένο. Έπρεπε να καταλάβουμε γρήγορα το πως πρέπει να παίξουμε», ενώ καταλήγοντας αναφέρθηκε στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου:

«Πάμε να παίξουμε έναν τελικό. Να κερδίσουμε μέσα στην έδρα μας με την βοήθεια του κόσμου μας και να περάσουμε στην επόμενη φάση».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα