Οι τρεις εισβολές στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» (pics)

Οι τρεις εισβολές στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Οι τρεις εισβολές στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» (pics)

bet365

Τρεις φορές χρειάστηκε να... τρέξουν οι άνδρες ασφαλείας στο χθεσινοβραδινό ματς της Τότεναμ με την Παρτιζάν, λόγω των εισβολέων που οδήγησαν το ματς σε προσωρινή διακοπή.

Στο πρώτο μέρος της νίκης (1-0) των «σπιρουνιών» για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, τρεις διαφορετικοί άνθρωποι, με την ίδια, όμως, φανέλα, εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο κι έτρεχαν από παίκτη σε παίκτη.

Μάλιστα, ο πρώτος εξ αυτών πρόλαβε να βγάλει... selfie με τους Νόουτον, Λαμέλα και Βερτόνχεν και να παραμείνει στο χορτάρι για περίπου δύο λεπτά προτού πέσει στα χέρια των ανδρών ασφαλείας.

Έπειτα, ήρθε άλλος ένας τον οποίο προσπάθησε ανεπιτυχώς να πιάσει ο Μούσα Ντεμπελέ ο Ρομπέρτο Σολδάδο κράτησε έναν εκ των εισβολέων από τη φανέλα, φανερά εκνευρισμένος, όμως ο οπαδός βρήκε τρόπο να του ξεφύγει κι ας έμεινε γυμνός!

Ο ρέφερι του αγώνα διέταξε τους παίκτες των δύο ομάδων να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο στο 41ο λεπτό, σε μια προσωρινή διακοπή περισσότερο για να λάβει εγγυήσεις για τα θέματα ασφαλείας και να δείξει ότι δεν θα ανεχτεί κάτι περισσότερο.

Οι τρεις εισβολείς συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, ενώ, έγινε γνωστό ότι οι φανέλες που φορούσαν ήταν της «BassBuds», εταιρείας για ακουστικά, που μάλλον πέτυχε το στόχο της είτε αυτός ήταν να τρολάρει το ματς, είτε να... διαφημιστεί.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα