Μπίλιτς: «Ο Αστέρας θα είναι και πάλι στην Ευρώπη»

Gazzetta team
Μπίλιτς: «Ο Αστέρας θα είναι και πάλι στην Ευρώπη»

bet365

Μέλι... έσταζε στις δηλώσεις του για τον Αστέρα ο Μπίλιτς, που τόνισε πως η ομάδα του πήρε αυτό που ήθελε, αφού δεν θα κριθεί η πρόκριση στην τελευταία αγωνιστική.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Αστέρα ο τεχνικός της Μπεσίκτας, Σλάβεν Μπίλιτς. που τόνισε πως οι Αρκάδες έφτασαν με την αξία τους έως εδώ, ενώ τόνισε πως έχουν την ποιότητα να βρεθούν και πάλι στους ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Αρχικά, μιλώντας για την πρόκριση της Μπεσίκτας τόνισε πως: «Προκριθήκαμε από σήμερα, δεν θα κινδυνεύουμε στο τελευταίο ματς κι αυτό είναι σημαντικό» ενώ σχολίασε και την αντίδραση του Χάτσιτσον, για τον οποίο είπε: «είναι ήρεμος κι ευγενικός, δεν τον έχω δει ξανά έτσι».

Στην συνέχεια, αφού επανέλαβε πως η ομάδα του έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για να πετύχει τον στόχο της, υπενθύμισε πως προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα, ενώ στην συνέχει αναφέρθηκε στον Αστέρα, λέγοντας ότι: «είναι μία πολύ καλή ομάδα, είχε δύσκολο έργο με Μάιντζ και Μακάμπι, αλλά κατάφερε να είναι εδώ.

Έχω μόνο καλά λόγια να πω για αυτή την εξαιρετική ομάδα και τον προπονητή της. Βγάζει ενέργεια, δεν λυγίζει, φάνηκε αυτό στο 2-0 και γενικά έχει αρκετή ποιότητα. Πιστεύω πως θα τους δούμε ξανά στην Ευρώπη, είναι πολύ καλή ομάδα και της... βγάζω το καπέλο».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα