Τότεναμ – Παρτιζάν 1-0

Γιώργος Καραμάνος
Τότεναμ – Παρτιζάν 1-0

bet365

Τα Σπιρούνια νίκησαν 1-0 την Παρτιζάν και βρέθηκαν στην κορυφή και στο +2 από την Μπεσίκτας, με την οποία θα παίξει την 1η θέση στην Πόλη.

Εχοντας ως προτεραιότητα την επικείμενη αναμέτρηση με την Εβερτον, ο Μαουρίτσο Ποκετίνο προτίμησε να ξεκουράσει τους βασικούς του στο ματς με την Παρτιζάν. Κατά συνέπεια το σκορ δεν πήρε διαστάσεις κόντρα στην ουραγό του 3ου ομίλου. Μόνο 1-0 ήρθε, με τον Μπενζαμέν Σταμπουλί (49') να σκοράρει για πρώτη φορά με τους Λονδρέζους και αυτό αφού ο Σολδάδο είχε σημαδέψει το δεξί δοκάρι (σ.σ.: έφτασε τα 532 λεπτά χωρίς να έχει βρει δίχτυα). Με αυτή τη νίκη τα Σπιρούνια (σκόραραν για 15ο σερί ευρωπαϊκό παιχνίδι) ανέβηκαν μόνα στην κορυφή, καθώς εκμεταλλεύτηκαν το ότι ο Αστέρας ισοφάρισε τη Μπεσίκτας. Ετσι στην Τουρκία θα παιχτεί το ποιος θα πάρει το πρώτο εισιτήριο.

Τότεναμ (Μαουρίτσο Ποκετίνο): Γιορίς, Κίρικες, Βερτόνγκεν, Νόουτον, Ντέιβις, Σταμπουλί, Ντεμπελέ (56' Μπενταλέμπ), Λένον, Παουλίνιο (87' Γουίνκς), Λαμέλα, Σολδάδο (66' Κέιν)

Παρτιζάν (Μάρκο Νίκολιτς): Λούκατς, Τσίρκοβιτς, Στανκοβιτς, Βολκόβ, Γκρμπιτς, Ιλιτς (74' Μαρίνκοβιτς), Μάρκοβιτς, Νίνκοβιτς (62' Ζίβκοβιτς), Λάζοβιτς, Σκούλετιτς (78' Κόγιτς).

Βαθμολογία (3ου ομίλου)
1. Τότεναμ 11 (9-3)
2. Μπεσίκτας 9 (10-5)
3. Αστέρας Τρίπολης 5 (7-10)
4. Παρτιζάν 1 (1-9)

Τελευταία αγωνιστική (11 Δεκεμβρίου)
Παρτιζάν – Αστέρας Τρίπολης
Μπεσίκτας - Τότεναμ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα