Το επίπονο πρόγραμμα του Πλατανιά

Δημήτρης Τομαράς
Το επίπονο πρόγραμμα του Πλατανιά

bet365

Τρεις συνεχόμενες πολύ δύσκολες εκτός έδρας αποστολές περιμένουν τον Πλατανιά στην συνέχεια της Σούπερ Λιγκ. Απόφαση για απευθείας πτήση τσάρτερ από Χανιά σε Μυτιλήνη.

Μετά την επαναδιαμόρφωση του προγράμματος της Λίγκας ο Πλατανιάς έχει μπροστά του το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλλονή για την 12η αγωνιστική. Ακολουθεί το εξ' αναβολής παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή και μετά είναι το Βέροια - Πλατανιάς για την 13η αγωνιστική. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το καλεντάρι για τους Χανιώτες περιλαμβάνει έναν μίνι... μαραθώνιο με ιδιαίτερα δύσκολους αντιπάλους και βέβαια εκτός έδρας. Προκειμένου πάντως να αποφευχθεί η περαιτέρω ταλαιπωρία της ομάδας αποφασίστηκε η αποστολή της να ταξιδέψει για την Μυτιλήνη με απευθείας πτήση τσάρτερ από τα Χανιά αντί να μεταβεί πρώτα στην Αθήνα και από εκεί να αναχωρήσει με προορισμό το νησί του Αιγαίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα