«Στις κορυφαίες Ακαδημίες της Ευρώπης ο Ολυμπιακός»

«Στις κορυφαίες Ακαδημίες της Ευρώπης ο Ολυμπιακός»

Δημήτρης Τομαράς
«Στις κορυφαίες Ακαδημίες της Ευρώπης ο Ολυμπιακός»

bet365

Οι δύο σκόρερ των Νέων του Ολυμπιακού στην τελευταία νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, Κώστας Μεγαρίτης και Κώστας Γαρεφαλάκης μίλησαν στο επίσημο site της ομάδας για την μεγάλη επιτυχία τους.

Οι Κώστας Μεγαρίτης και Κώστας Γαρεφαλάκης μίλησαν στο olympiacos.org για το νέο σπουδαίο επίτευγμα της ομάδας Νέων. Ο πρώτος τόνισε: «Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι με αυτό το αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε πολύ και τα καταφέραμε. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε και ανάλογη συνέχεια στα επόμενα ματς, αρχής γενομένης από αυτό με την Μάλμε στην έδρα μας, ώστε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται τον Ολυμπιακό».

Αναφορικά με τους στόχους της ομάδας, είπε: «Στόχος μας εξ' αρχής ήταν να πάρουμε το πρωτάθλημα και να πάμε όσο πιο μακριά στο UEFA Youth League. Δουλεύουμε σκληρά γι' αυτό και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε». Τέλος, για την δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, που στον Ολυμπιακό προσέχουν πολύ τις Ακαδημίες και τους Έλληνες παίκτες.

Στόχος όλων είναι να εκπληρώσουν το όνειρο του pροέδρου, με την στελέχωση της πρώτης ομάδας με Έλληνες ποδοσφαιριστές και παίκτες από τις Ακαδημίες και αυτό μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο στο να γίνουμε ακόμα καλύτεροι και να διεκδικήσουμε μία θέση στην πρώτη ομάδα, όποτε μας δοθεί η ευκαιρία». Από την άλλη ο έτερος σκόρερ του ματς Κώστας Γαρεφαλάκης είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι από το αποτέλεσμα, αλλά και την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση! Δώσαμε όλες τις δυνάμεις μας σε αυτό το ματς, αλλά και σε ολόκληρη την διοργάνωση, για να πετύχουμε κάτι καλό και τα καταφέραμε!»

Για το γεγονός ότι πολλοί ποδοσφαιριστές της ομάδας των Νέων, κάνουν όποτε τους δοθεί η ευκαιρία προπονήσεις με την ανδρική ομάδα, τόνισε: «Είναι σημαντικό γεγονός να κάνεις προπόνηση με τόσους μεγάλους παίκτες και προπονητές. Είναι πολύ καλή εμπειρία για εμάς να ανεβαίνουμε στην πρώτη ομάδα και μας βοηθάει πολύ στην εξέλιξή μας».

Σχετικά με την δουλειά στις υποδομές τόνισε:«Η παρουσία της ομάδας μας στο UEFA Youth League, αλλά και παλαιότερα στο NextGen Series δείχνει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού και ότι βρίσκεται μέσα στις κορυφαίες ολόκληρης της Ευρώπης. Στόχος μας, πάντως, δεν είναι μόνο οι νίκες και οι επιτυχίες, αλλά και αυτό που μας λένε συνεχώς οι προπονητές μας και από την διοίκηση της Ακαδημίας. Το να γίνουμε εκτός από καλοί ποδοσφαιριστές και σωστοί άνθρωποι, σεβόμενοι πάντα τον συναθλητή μας».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα