Η αποστολή με Φωκικό

Η αποστολή με Φωκικό

Απόστολος Παγώνης
Η αποστολή με Φωκικό

bet365

Με τρεις απουσίες, Στάμου, Αγγελούδη και Βαλεριάνο, αναχώρησε η αποστολή του Ηρακλή για ην αναμέτρηση με τον Φωκικό. Σε δίλλημα ο Παπαδόπουλος για το ποιος από τους Περόνε και Λούκινα στην κορυφή της επίθεσης.

Με μια προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή για το αυριανό (28/11)παιχνίδι με τον Φωκικό. Ο Νίκος Παπαδόπουλος που δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τραυματίες Δημήτρη Στάμου, Νίκο Αγγελούδη και Γιώργο Βαλεριάνο, προβληματίζεται για το ποιος από τους Περόνε ή Λούκινα θα παίξουν στην κορυφή της επίθεσης. Μετά το τέλος της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να γευματίσουν όλοι μαζί στο εστιατόριο της ομάδας, δείχνοντας και πάλι το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια.Η αποστολή αναχώρησε οδικώς για την Άμφισσα και θα διανυκτερεύσει στην Ιτέα. Οι «19» εκλεκτοί του Νίκου Παπαδόπουλου είναι οι Χουάντερσον, Λαδάς, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Σμίλτος, Τόσκας, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Στεφανίδης, Κυριακίδης, Περόνε, Σιατραβάνης, Τσιλιανίδης, Πασάς, Λουκίνας, Κάσσος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα