Γκαλίνοβιτς: «Πως να ξεχάσω τον Μέσι;»

Νίκος Ρόλλας
Γκαλίνοβιτς: «Πως να ξεχάσω τον Μέσι;»

bet365

Ο Μάριο Γκαλίνοβιτς κλήθηκε να μιλήσει για το πρώτο γκολ του Μέσι στο Champions League, το οποίο το πέτυχε κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Με τα τρία γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, την Τρίτη, ο Λιονέλ Μέσι έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Champions League, με 74 γκολ σε 9 χρόνια.

Το πρώτο του μάλιστα, ήταν αυτό σε εκείνο το εφιαλτικό για τον Παναθηναϊκό 5-0 στο Καμπ Νου, τον Νοέμβριο του 2005.

Το δύσκολο έργο να υπερασπιστεί την εστία του «τριφυλλιού» εκείνο το βράδυ, το είχε ο Μάριο Γκαλίνοβιτς, ο οποίος κλήθηκε να μιλήσει στους συμπατριώτες του για τις εντυπώσεις που αποκόμισε από τον Αργεντίνο στην πρώτη του μεγάλη παράσταση στο Champions League.

Αρχικά, ο Κροάτης ρωτήθηκε για το αν θυμάται την φάση του γκολ, λέγοντας: «Πως να το ξεχάσω; Νόμιζα οτι είχα στα χέρια μου την μπάλα, αλλά ο Μέσι ήρθε ξαφνικά και με ξεγέλασε. Αυτό ήταν το πρώτο του γκολ στο Champions League».

Στη συνέχεια, είπε στο «24sata.hr»: «Ήταν ένα αστέρι, αλλά σε μικρή ηλικία και όλοι περίμεναν πότε θα βάλει το πρώτο του γκολ. Τα πρώτα ονόματα τότε στην ομάδα ήταν ο Ροναλντίνιο, ο Ετό και ο Τσάβι.

Από τη στιγμή που φτάσαμε στην Βαρκελώνη κοιτάζαμε τις εφημερίδες για να δούμε την εντεκάδα την οποία θα αντιμετωπίζαμε. Έγραφαν για πολλούς παίκτες, αλλά ο Μέσι ήταν μέσα σε αυτούς. Στον αγωνιστικό χώρο όμως ήταν πραγματικά τρομακτικό. Ντρίμπλαρε όποιον ήθελε και είδα οτι ήταν πραγματική ιδιοφυΐα».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα