Βασιλεία - Ρεάλ Μαδρίτης 0-1 (vid)

Βασιλεία - Ρεάλ Μαδρίτης 0-1 (vid)

Βασιλεία - Ρεάλ Μαδρίτης 0-1 (vid)

bet365

Χάρη σε γκολ του Ρονάλντο η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε από την Ελβετία σε βάρος της Βασιλείας (0-1) και έκανε το 5x5 στον 5ο όμιλο.

Με βάσει τις πρόσφατες εκπληκτικές εμφανίσεις, οι Μερένγκες δεν ξεκίνησαν καλά το ματς και δημιούργησαν την πρώτη καλή φάση στο 15' όταν η κεφαλιά του Μπέιλ πήγε στα χέρια του Βάκλικ μετά το κόρνερ του Χάμες Ροδρίγες και λίγο αργότερα το σουτ του Ρονάλντο από δύσκολη γωνία δεν έκανε τη ζημιά. Το ξεκίνημα του ματς ήταν καλύτερα μάλλον για τους Ελβετούς που εκμεταλλεύτηκαν το ότι οι πρωταθλητές άργησαν να ξυπνήσουν και απείλησαν με τον Τσούφι.

Στο 35' φάνηκε η ποιότητα των Μερένγκες, όταν μετά από καλή δουλειά από τα αριστερά, ο Μπενζεμά έδωσε στον Ρονάλντο και ο Πορτογάλος πέτυχε το Νο71 γκολ του Champions League (0-1). Στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου μέρους ο Εμπολό είχε την ευκαιρία του μετά από κακή συνεννόηση Ράμος -Βαράν, ενώ οι όποιες προσπάθειες από τον Γκάσι δεν έπιασαν τόπο.

Οπως στο πρώτο μέρος, έτσι και στο δεύτερο οι φάσεις δεν ήταν πολλές. Η Ρεάλ δεν βρέθηκε και στην καλύτερή της μέρα επιθετικά και η Βασιλεία δεν κατάφερε να δημιουργήσει καθαρές φάσεις. Στο 56' ο Κάσι σούταρε άουτ μετά την πάσα του Φράι, οποίος λίγο έλειψε να σκοράρει με κεφαλιά ύστερα από ενέργεια του Εμπολό. Στο 67' ο τελευταίος προσπάθησε να περάσει τον Νάβας και να σκοράρει στην κενή εστία, όμως ο Κοσταρικανός πορτιέρο τον νίκησε.

Οι Blancos, αφού κατάφεραν να κρατήσουν μακριά από τον κίνδυνο την επίθεση της Βασιλείας, είχαν τις φάσεις για να καθαρίσουν το ματς. Στο 75' ο Μπέιλ είχε δοκάρι μετά την πάσα του Ισκο και λίγο αργότερα ο Ρονάλντο προκάλεσε έκπληξη χάνοντας τετ α τετ με τον Βάκλικ για να παραμείνει το 0-1 ως το τελικό.

Βασιλεία (Πάουλο Σόουζα): Βάκλικ, Ντέγκεν (76' Χαμουντί, Σαφάρι, Σούτσι, Σαρ, Γκάσι, Τσούφι (87' Κακιτάνι), Φράι (83' Ντίας), Ελ Νενί, Γκονσάλες, Εμπολό.

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Νάβας, Ράμος, Βαράν, Αρμπελόα, Κοεντράο, Κροος, Ισκο (93' Νάτσο), Ροδρίγες (89' Μαρσέλο), Μπέιλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά (71' Ιγιαραμέντι).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα