Παρί Σεν Ζερμέν - Αγιαξ 3-1 (vid)

Παρί Σεν Ζερμέν - Αγιαξ 3-1 (vid)

Παρί Σεν Ζερμέν - Αγιαξ 3-1 (vid)

bet365

Καβάνι και Ιμπρα καθάρισαν για την Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στον Αγιαξ (3-1) και η πρωτιά παίζεται με την Μπάρτσα την τελευταία αγωνιστική.

Βρίσκει ρυθμό η ομάδα του Λοράν Μπλαν και μετά τη νίκη σε βάρος του πολύ καλού Αγιαξ έφτασε τις 8 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και παρέμεινε αήττητη εντός έδρας σε 32 αγώνες Champions League. Οι Παριζιάνοι θα βρίσκονται στη φάση των νοκ άουτ αγώνων της κορυφαίας διοργάνωσης και αυτό που απομένει πλέον να ξεκαθαριστεί είναι το αν θα είναι ως πρώτοι ή ως δεύτεροι και αυτό θα γίνει την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της Μπάρτσα.

Στο 24' ο Λαβέτσι έφυγε στην κόντρα αλλά αντί να δώσει στον Ιμπρα προτίμησε να τελειώσει μόνος του τη φάση και νικήθηκε από τον Σίλεσεν. Στο 33' άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι όταν μετά από συνδυασμό των Ραμπιό-Ιμπραΐμοβιτς, ο Λαβέτσι έδωσε σε κενό τέρμα στον Καβάνι, ο οποίος είχε εύκολο έργο και σκόραρε για τρίτο σερί ματς στο CL κάνοντας το 1-0 που ήταν και το σκορ για το πρώτο 45λεπτο. Με αυτό το γκολ ο Matador σκόραρε και στα 6 πιο πρόσφατα ματς του σε όλες τις διοργανώσεις.

Στην επανάληψη ο Αγιαξ είχε καλή παρουσία και κατοχή και στο 65' πέτυχε το γκολ που άξιζε βάσει της εικόνας του στην αναμέτρηση με κεφαλιά του Κλάασεν, που έφερε το ματς στο 1-1. Αυτό ήταν ο πρώτο γκολ που δέχεται το σύνολο του Μπλαν στο «Παρκ Ντε Πρενς» μετά από 337. Η ατομική ποιότητα ήταν αυτή που έβγαλε από τη δύσκολη θέση την Παρί, αφού με το ρολόι να δείχνει 78' ο Ιμπρα κατέβασε με το στήθος όμορφη μπαλιά του Παστόρε και με σκαστό σουτ νίκησε τον Σίλεσεν για το 2-1. Με αυτό το γκολ ο Σουηδός έβαλε τέλος σε επιθετική ξηρασία που είχε φτάσει τα 463 λεπτά.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 83' ο Καβάνι, ο οποίος είπε 'ευχαριστώ' στον Τσίμλινγκ που έκανε πάσα-τραγικό λάθος, πέρασε τον Σίλεσεν και έστειλε τη μπάλα στην κενή εστία. Ο 27χρονος έγινε ο πρώτος Ουρουγουανός σκόρερ στην ιστορία του Champions League με 14 γκολ.

Παρί Σεν Ζερμέν (Λοράν Μπλαν): Σιρίγκου, Μάξουελ, Νταβίντ Λουίζ, Φαν Ντερ Βιλ, Μαρκίνιος, Ματουιντί, Παστόρε, Ραμπιό (75' Σαντόμ), Ιμπραΐμοβιτς (86' Ντιν), Καβάνι, Λαβέτσι (68' Λούκας).

Αγιαξ (Φρανκ Ντε Μπουρ): Σίλεσεν, Φαν Ράιν, Μπόιλεσεν (10' Βίργκεβερ), Φαν Ντε Χορν, Ντένσβιλ, Σερέρο (69' Τσίμλινγκ), Αντερσεν, Κλάασεν, Σένε, Μίλικ, Κίσνα.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα