Αλέγκρι: «Νίκη με γκολ Τέβες»

Αλέγκρι: «Νίκη με γκολ Τέβες»

bet365

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι προβλέπει νίκη της Γιουβέντους επί της Μάλμε με γκολ του Κάρλος Τέβες, ο οποίος με την σειρά του αποθέωσε τον Πολ Πογκμπά.

Οι Μπιανκονέρι είναι έτοιμοι να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί που έχουν στα εκτός έδρας ματς του Champions League και ο προπονητής τους πιστεύει ότι θα το κάνουν με σκόρερ τον Τέβες. «Η Μάλμε παίζει πιο επιθετικά στην έδρα της και ξέρουμε ότι εδώ κάνει καλά παιχνίδια, όπως για παράδειγμα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Μας περιμένει, επομένως, ένα δύσκολο ματς αύριο αλλά θέλουμε μόνο νίκη και πιστεύω ότι θα σκοράρει ο Τέβες, όπως έκανε και στον πρώτο αγώνα με την Μάλμε», είπε ο Αλέγκρι, ο οποίος ρωτήθηκε για τον κακό αγωνιστικό χώρο -που επανέφερε εικόνες... Κωνσταντινούπολης- για να απαντήσει ότι «δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση. Οπως και αν είναι ο αγωνιστικός χώρος θα πρέπει να προσαρμοστούμε γρήγορα και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Θα έχουμε 95-96 λεπτά στη διάθεση μας για να πάρουμε αυτό που θέλουμε και μπορούμε να το κάνουμε αφού είμαστε σε καλή κατάσταση αγωνιστικά και ψυχολογικά».

Από εκεί και πέρα, σχετικά με το αρνητικό σερί της Γιουβέντους στα εκτός έδρας παιχνίδια της στο Champions League, ο Αλέγκρι είπε πως «κάναμε δύο ήττες σε Μαδρίτη και Αθήνα που ήταν, κατά κάποιο τρόπο, άδικες. Στη Μαδρίτη κάναμε ένα ματς με προσωπικότητα και δεχθήκαμε γκολ στη μοναδική προσπάθεια της Ατλέτικο ενώ στην Αθήνα ναι μεν ήμασταν κακοί στο πρώτο 45λεπτο αλλά στο δεύτερο είχαμε πολλές ευκαιρίες και δεν καταφέραμε να τις εκμεταλλευτούμε».

Ετοιμος ο Τέβες
Αυτός που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους στη συνέντευξη Τύπου ήταν ο Κάρλος Τέβες, ο οποίος δεν ήθελε να σταθεί στην κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, λέγοντας πως «όπως κι αν είναι το γήπεδο θα πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε», για να αναφερθεί στη συνέχεια στην αλλαγή συστήματος των Μπιανκονέρι και αν αυτό τον βοηθάει κι άλλο: «Για μένα δεν κάνει διαφορά. Ο προπονητής μου δίνει την ελευθερία να κινηθώ εκεί που θέλω και για εμένα προσωπικά δεν άλλαξε κάτι με την αλλαγή συστήματος. Αγωνίζομαι ελεύθερα και μου αρέσει».

Τέλος, όταν του ζητήθηκε ένα σχόλιο για τον Πογκμπά, ο Αργεντίνος τόνισε ότι «είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και το αποδεικνύει σε κάθε αγώνα. Εχει όσα χρειάζονται για να κάνει τεράστια καριέρα».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα