ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρόμα 1-1

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρόμα 1-1

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρόμα 1-1

bet365

Αυτό κι αν ήταν... παγωμένο ντους! Η ΤΣΣΚΑ με τον Μπερεζούτσκι στο 93' ισοφάρισε 1-1 τη Ρόμα και έβαλε φωτιά στον όμιλο! Στη 2η θέση Ιταλοί και Ρώσοι.

Η Ρόμα... πάγωσε στη Μόσχα και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο, αφού η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με γκολ στο 93' ισοφάρισε 1-1 και πλέον οι δυο ομάδες είναι στους 5 βαθμούς και τη 2η θέση. Ετσι, στην τελευταία στροφή, οι Ρώσοι θα παίξουν κόντρα στην αδιάφορη Μπάγερν στο Μόναχο, ενώ οι Ρωμαίοι θα υποδεχθούν στο Ολίμπικο τη Μάντσεστερ Σίτι. Μια νίκη για τη Ρόμα θα μπορούσε να σημάνει αυτομάτως την πρόκριση στους «16» και ο Φραντσέσκο Τότι της έδωσε αυτή την ευκαιρία με απίστευτη φαουλάρα. Ωστόσο, η αμυντική της αδράνεια στα τελευταία λεπτά έφερε το σοκ στους -7 βαθμούς.


Στην άδεια και παγωμένη «Χίμκι Αρίνα» η Ρόμα ήταν αυτή που μπήκε δυνατά, είχε τον έλεγχο, πίεσε, αλλά δεν έβρισκε διαδρόμους για να απειλήσει. Αντίθετα, η ΤΣΣΚΑ με αντεπιθέσεις προσπάθησε να βρει στόχο. Ωστόσο, σε μια από τις φάσεις που έκανε, ο Μανωλάς έσωσε, αφού έκοψε ιδανικά του Ντουμπία λίγο πριν σουτάρει ανενόχλητος. Η μεγαλύτερη ευκαιρία έγινε στο 38', με τον Ντουμπία να φεύγει στην αντεπίθεση και τον Ντε Σάνκτις να σώζει. Στο 43' είχε έρθει η ώρα του αρχηγού. Ο Φλορέντσι κέρδισε φάουλ σε ιδανική θέση και ο Τότι με ιδανική εκτέλεση πέτυχε το 1-0 και έγινε ο γηραιότερος παίκτης στην ιστορία του CL που σκοράρει με φάουλ (38 ετών, 59 ημερών). Ο Ακινκέεφ έσωσε στις καθυστερήσεις την προσπάθεια του Φλορέντσι, κρατώντας την ΤΣΣΚΑ στο ματς. Η Ρόμα μπήκε δυνατά, είχε διαδρόμους ανοιχτούς, αλλά ο Ναϊνγκολάν δεν μπόρεσε να σκοράρεί όταν βρέθηκε σε θέση βολής.

Ο γκολκίπερ της ΤΣΣΚΑ μπορεί να μην... θυμάται την τελευταία φορά που κράτησε το μηδέν στην εστία του σε ματς του Τσάμπιονς Λιγκ (2006), ωστόσο έκανε μεγάλες επεμβάσεις σε προσπάθειες του Λιάγιτς και του Φλορέντσι. Οι Ρώσοι πίεσαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, έβαλε τη Ρόμα στην περιοχή της, ο Ντζαγκόεφ στο 88' δεν μπόρεσε από κοντά να σκοράρει, κάτι όμως που έκανε ο Μπερεζούτσκι στο 93'. Η σέντρα σουτ πέρασε απ' όλη την άμυνα και ο Ντε Σάνκτις κοιτούσε τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα