Μεταγραφές του... χρόνου!

Μεταγραφές του... χρόνου!

Χρύσανθος Τσαλτίδης Χρύσανθος Τσαλτίδης
Μεταγραφές του... χρόνου!

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για την προσοχή που πρέπει να δείξει ο ΑΡΗΣ στα παιχνίδια μέχρι τις 11 Ιανουαρίου.

Το επικοινωνιακό είναι αλήθεια άτιμο...σπορ. Εκεί που δείχνει ότι μπορεί να σε ανεβάσει σε καταποντίζει. Μπορεί για 2-3 μέρες να είσαι στον αφρό, αλλά μετά πας στον βυθό αν δεν κάνεις σωστό χειρισμό.

Στον ΑΡΗ την τελευταία εβδομάδα έχουν προκύψει... μεταγραφές που στην καλύτερη των περιπτώσεων θα μπουν στην ουσία μετά από 20-25 μέρες και στην χειρότερη δεν θα απασχολήσουν καν την ομάδα όταν θα φτάσει η ώρα να κάνει τις κινήσεις της.

Σήμερα ο ΑΡΗΣ οφείλει και πρέπει να στρέψει την προσοχή του στα παιχνίδια που απομένουν ως την διακοπή των Χριστουγέννων. Δεν λέω...βόλεψε η διακοπή για την Κοκεομανία και τις...λοιπές κινήσεις. Στην ουσία όμως καμία από τις περιπτώσεις δεν προχώρησε επί της ουσίας, επομένως δεν υπάρχει και κανένας λόγος να βρίσκονται στο επίκεντρο πέρα από την κάλυψη απόκρυψη σε ζητήματα όπως του Νλουντούλου. Γιατί σαφέστατα και εγώ και ο κάθε άρειανός προτιμά τον Κόκε από τον κάθε Νλουντούλου, αλλά δεν μπορεί σήμερα να είναι αυτό το θέμα συζήτησης όταν ο Ισπανός έχει συμβόλαιο ως τα Χριστούγεννα στην Ινδία.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα δεν πρέπει να ασχολείται με τις μεταγραφές. Υπάρχει τεχνικός διευθυντής, υπάρχει διοίκηση, υπάρχει προπονητής. Και εδώ που τα λέμε πρέπει να κάνουν τον προγραμματισμό τους και 2 Ιανουαρίου να είναι στην προπόνηση του ΑΡΗ. Αν πάλι είναι ελεύθεροι (πχ Δάρλας ή Γόγολος) σίγουρα να κλείσουν από τώρα, αλλά ως εκεί.

Ο ΑΡΗΣ οφείλει και πρέπει να στρέψει πλέον την προσοχή του στα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. Να πάρει τα ματς που έχει μπροστά του και ειδικά κάποια από αυτά όπως με τον Πανσερραικό για να διευκολύνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση ενόψει της ενίσχυσης τον Γενάρη.

Αυτό όμως είναι το θέμα και η εκκαθάριση. Φτάσαμε Δεκέμβρη η εκκαθάριση δεν ξεκίνησε και αν δεν υπογράψει ο Ζουμπουρίδης που είναι και το πλέον πιθανό- θα πάει τουλάχιστον άλλο ένα μήνα πίσω. Ελπίζω τον Μάιο να μην παίζουμε με τις μέρες για να...προλάβουμε και όντως να χρειάζεται μόνο να ξεκινήσει η εκκαθάριση και όχι και να ολοκληρωθεί. Το αφήνω για την ώρα και ελπίζω να μην το ξαναπιάσω το συγκεκριμένο θέμα...

ΥΓ1 Βλέπω ότι κάποιοι ξέχασαν εύκολα τα 700.000. Υπάρχει ο τρόπος να τα θυμηθούν πολύ εύκολα...

ΥΓ2 Τι σας έγραφα για τα επικοινωνιακά πιο πάνω; Νικητής ο ΠΑΟΚ στην Λίγκα! Ταύτιση απόψεων σήμερα στην Θεσσαλονίκη. Νικητής στην Λίγκα γιατί πέρασε τις θέσεις του (να καλέσουν δηλαδή οι ομάδες τον Ντάλας και να πάνε στον Υπουργό δικαιοσύνης!!!). Σε αυτό συμμετείχε! Την ίδια στιγμή όμως δεν συμμετείχε στην εκλογή για πρόεδρο γιατί την θεωρεί την διαδικασία προσχηματική. Συμμετείχε δηλαδή 14:00 με 14:45, απείχε 14:46 με 15:15 και μετά ξανασυμμετείχε. Πρόεδρος βγήκε ο Μποροβήλος, αλλά δεν έχασε, κέρδισε. Γιατί δεν κατέβασε δικό του εκπρόσωπο; Γιατί ήξερε ότι θα χάσει! Και επειδή ήξερε ότι θα χάσει, απείχε και επομένως αφού δεν συμμετείχε... κέρδισε. Τι μπερδευτήκατε; Κι όμως αυτή είναι η επιχειρηματολογία! Αλλά ξέχασα εγώ παίζω με το Κοκκινόχωμα να μην γράφω για τον ΠΑΟΚ. Τι δεν παίζω εγώ, αλλά ο ΑΡΗΣ; Ποιος ΑΡΗΣ αυτός που τον διέλυσαν, με πρόεδρο της ΚΕΔ τον Σαρρή που πήρε θέση υπέρ της Κουρομπίλια, που έχει μέντορα στην διαιτησία τον Μποροβήλο, που...δικαιώθηκε από την ΕΠΟ ως Αστέρας, ενώ πρωτόδικα η Λίγκα είχε δικαιώσει τον ΑΡΗ; Εεεεεεεεεεεεεεε;

ΥΓ3 Η ήττα από τον Κολοσσό δεν δικαιολογείται με...ΤΙΠΟΤΑ!

ΥΓ4 Το θέμα με τα συμφωνητικά αν δεν λυθεί αυτή την εβδομάδα, θα προκαλέσει στην ομάδα τεράστια αναταραχή. Δεκέμβρη φτάσαμε! Κάποιος σωστά λέει ότι οι παίκτες πληρώνονται μετρητά, οπότε γιατί στεναχωριούνται, αλλά πρέπει άπαντες να καταλάβουν-ειδικά όταν φωνάζουν ότι δεν παίζουν με πάθος και δύναμη-, ότι στην Γ εθνική ο παίκτης είναι ανασφάλιστος και αν δεν κατοχυρωθεί στην φωτιά τα πόδια του δεν θα τα βάλει με ότι αυτό συνεπάγεται...

ΥΓ5 Τελευταία φορά στο Ανθή Καραγιάννη, έγινε πάρτι σε όλα τα επίπεδα. Την Κυριακή είναι άλλο ματς και χρειάζεται τεράστια προσοχή. ΠΑΝΤΟΥ!

Διάβασε αυτό προτού σχολιάσεις!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!