Ρατς: «Δύσκολο να είσαι πρώτος»

Ρατς: «Δύσκολο να είσαι πρώτος»

Απόστολος Παγώνης
Ρατς: «Δύσκολο να είσαι πρώτος»

bet365

Ο Ράζβαν Ρατς που βραβεύτηκε με τον τίτλο του MVP για τον μήνα Οκτώβριο από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ μίλησε για την πίεση που υπάρχει λόγω της πρωτιάς στην βαθμολογία, για τις διακοπές στο πρωτάθλημα, αλλά και για το πώς περιμένει την αναμέτρηση με την Ντινάμο.

Ο Ρουμάνος αμυντικός αρχικά ρωτήθηκε αν του έχει ξανασυμβεί στην καριέρα του να σταματάει το πρωτάθλημα δύο φορές μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα λέγοντας τα εξής: «Δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι ανάλογο, και μάλιστα δύο φορές μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εμείς πρέπει απλά να συμβιβαστούμε και όταν παίξουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι»
Για την πρωτιά του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα: «Είναι πιο δύσκολο να είσαι πρώτος και να προσπαθείς να μείνεις στην κορυφή, από το να είσαι δεύτερος και να κυνηγάς. Εμείς το έχουμε καταλάβει αυτό. Ειδικά, μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό καταλάβαμε κάποια λάθη που έγιναν, κυρίως, στο ψυχολογικό κομμάτι».
Για την ευρεία νίκη του ΠΑΟΚ με 6-1 στο πρώτο ματς με την Ντιναμό Μινσκ: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν θα έχουν σχέση τα δύο παιχνίδια. Στο πρώτο μπήκε ένα αυτογκόλ, αμέσως μετά σημειώσαμε και ένα γρήγορο γκολ που διέλυσε την ψυχολογία του αντιπάλου. Έπειτα, ήταν εύκολο να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο. Ο αγώνας της Πέμπτης (27/11)θα είναι δύσκολος και λόγω κρύου, γιατί πολλοί από εμάς δεν είμαστε συνηθισμένοι σε αυτές τις συνθήκες. Δεν περιμένουμε ένα παιχνίδι που θα βάλουμε τέσσερα και πέντε γκολ».
Για την ειδική θεραπεία που ακολούθησε με πλακούντα αλόγου: «Δεν θα είναι σωστό να πω κάποια πράγματα γι' αυτό, γιατί είναι καθαρά ιατρικό ζήτημα. Το σημαντικό είναι ότι είμαι πάλι εντάξει. Έγινα καλά ίσως λίγο πιο γρήγορα από το αναμενόμενο».
Για την συνέχεια των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ: «Το μόνο που σκέφτομαι είναι να είμαι υγιής και να είμαι στο γήπεδο για να βοηθήσω την ομάδα μου. Τώρα αν βρεθώ πάλι εδώ με ένα βραβείο θα ήταν καλό, αλλά δεν είναι το πιο σημαντικό».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα