Ολυμπιακός: Πέταξε για Μαδρίτη

Ολυμπιακός: Πέταξε για Μαδρίτη

bet365

Ο Ολυμπιακός πέταξε για τη Μαδρίτη, με σκοπό να πάρει έστω έναν βαθμό που θα τον στείλει με το... 1,5 πόδι στους «16» του Champions League.

Με την πτήση 4010 της Aegean πετάει ο Ολυμπιακός για τη Μαδρίτη. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ήδη στις αποσκευές τους έξι βαθμούς και σε περίπτωση που τους κάνουν, έστω, 7 με πιθανή νίκη κόντρα στη Μάλμε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 9/12, θα είναι στους «16» του Champions League για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Πάντως, όπως φάνηκε και από την ομιλία του Μίτσελ, η ομάδα του Πειραιά δεν πηγαίνει στο ματς για τίποτα λιγότερο από τη νίκη.

Τα πλάνα του Μίτσελ

Ο Μίτσελ απέκτησε... πονοκέφαλο την τελευταία στιγμή με το Γιάννη Μανιάτη να έχει ενοχλήσεις. Ετσι, σκέφτεται το... Plan B, με τον Παϊτίμ Κασάμι να είναι το φαβορί να αντικαταστήσει τον αρχηγό του Ολυμπιακού. Αναφορικά με την επίθεση λογικά θα δούμε τον Κώστα Μήτρογλου, αλλά ο Ισπανός τσέκαρε και τον Μπενίτες με τους βασικούς.

Όπως δήλωσε και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, πριν μπει η ομάδα στο αεροπλάνο, τα πλάνα των «ερυθρόλευκων» δεν θα διαφοροποιηθούν και πολύ σε σχέση με την αναμέτρηση στην Ιταλία κόντρα στη Γιουβέντους. Ετσι η σύνθεση που λογικά θα δούμε το βράδυ της Τετάρτης στο «Βιθέντε Καλδερόν» είναι:

Ρομπέρτο, Μαζουακού, Αμπιντάλ, Μποτία, Ελαμπντελαουΐ, Εντινγκά, Κασάμι (αντί του Μανιάτη), Μιλιβόγεβιτς, Ντομίνγκες, Αφελάι, Μήτρογλου.

Η αποστολή για την ισπανική πρωτεύουσα:

Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουάκου, Μιλιβόγιεβιτς, Μήτρογλου, Ντινγκά, Σαλίνο και Σιόβας. Εκτός τέθηκε όπως ήταν αναμενόμενο ο τραυματίας Ντουρμάζ ενώ στους εκλεκτούς δεν είναι ούτε ο Γιαννούλης.

Η βαθμολογία του Α' ομίλου:

1. Ατλέτικο Μαδρίτης 9 (10-3)
2. Ολυμπιακός 6 (6-7)
3. Γιουβέντους 6 (5-4)
4. Μάλμε 3 (2-9)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα