Τετ-α-τετ Βόκολου με Μπεργκ

Τετ-α-τετ Βόκολου με Μπεργκ

Νίκος Αθανασίου
Τετ-α-τετ Βόκολου με Μπεργκ

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού τα είπε με τον Μάρκους Μπεργκ, με τις δύο πλευρές να δείχνουν την ίδια θετική διάθεση για επέκταση της συνεργασίας. Στο Κορωπί ο ατζέντης του Σουηδού.

Μετά την συνάντηση με τον ατζέντη του Μάρκους Μπεργκ, το μεσημέρι της Δευτέρας ο Λεωνίδας Βόκολος τα είπε και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» ενημέρωσε τον παίκτη για την πρόθεση του συλλόγου να τον ανταμείψει και του ανέφερε κάποιες λεπτομέρειες για την πρόταση που έγινε γνωστή στον εκπρόσωπο του.

Η ίδια θετική διάθεση προέκυψε και μετά το σημερινό τετ-α-τετ ενώ στο Κορωπί βρέθηκε ο ατζέντης του Σουηδού, ο οποίος παρακολούθησε την προπόνηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα