ΠΑΟΚ: «Επιβεβαιώθηκε η στρατηγική μας»

ΠΑΟΚ: «Επιβεβαιώθηκε η στρατηγική μας»

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: «Επιβεβαιώθηκε η στρατηγική μας»

bet365

Για πρώτη φορά στα χρονικά συζητήθηκαν, αλλά και υπερψηφίστηκαν όλες οι προτάσεις που κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη συνεδρίαση της Λίγκας. Μάλιστα στον Δικέφαλο λένε πως επιβεβαιώθηκε η στρατηγική του σωματείου.

Στην Τούμπα δηλώνουν ικανοποιημένοι από το γεγονός πως όλα τα θέματα που συζητήθηκαν στην ημερήσια διάταξη της Λίγκας και έθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πέρασαν ομόφωνα. Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά και εύχονται να μην είναι και η τελευταία φορά που γίνεται κάτι τέτοιο στον συνεταιρισμό. Έτσι λοιπόν η Superleague θα ορίσει επιτροπή που θα επισκεφθεί τον Υπουργό Δικαιοσύνης και θα του ζητήσει να προχωρήσουν ως "κατεπείγουσες" όλες οι ανοικτές υποθέσεις που αφορούν το ποδόσφαιρο. Επίσης θα ζητηθεί από την ΕΠΟ να κληθεί ο Χιού Ντάλας στην επόμενη συνεδρίαση, αν μπορεί να γίνει αυτό, της Λίγκας για να εξηγήσει το σκεπτικό της απόφασής του να αποστασιοποιηθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα