Μέσα ο Βέρτζος, έξω τέσσερις

Μέσα ο Βέρτζος, έξω τέσσερις

Νίκος Τσιώκος
Μέσα ο Βέρτζος, έξω τέσσερις

bet365

Ο Βέρτζος θα προλάβει το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, που θα είναι το επόμενο επίσημο, όπως όλα δείχνουν, για τη Βέροια.

Κατά πάσα πιθανότητα (ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η απόφαση), το επόμενο επίσημο παιχνίδι για τη Βέροια είναι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Σε αυτό ο Χοσέ Γκρανέρο θα έχει στη διάθεσή του τον Βέρτζο, ο οποίος είναι ο μοναδικός από τους τραυματίες που θα προλάβει να είναι έτοιμος.

Οι άλλοι τρεις είναι οι Σέντρικ, Βεργώνης και Βάσκες, που θα μείνουν εκτός, όπως και ο τιμωρημένος Αμαραντίδης. Έτσι, άπαντες θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν την Τρίτη (25/11), με την επόμενη προπόνηση να προγραμματίζεται για το πρωί της Τετάρτης (26/11).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα